Γεια σας!!
Επισης θα ηθελα να μου δωθεί μια IP.
Εχω καταχωρηθεί και στο Wind. Καλώς σας βρήκα!
NewUser(scorpio {#194} )@ tweety_SPN {#101}
ΑΠΟΡΙΕΣ!!ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...
Ευχαριστώ tweety!
Είχες δίκιο.Έσβησα τον άλλο κόμβο από το wind.Συνδέομαι από το μπαλκόνι μου σε σένα.Εν καιρώ θα χρησιμοποιήσω κεραία (Πρώτα να στείλει ο πατέρας τα μπικικίνια!!).Και τώρα οι απορίες...
Πως μπορώ να συνδεθώ με ftp με σένα?Πήγα να κάνω σύνδεση με τα στοιχεία που μου έδωσες αλλά μου ζητάει όνομα και password.Επίσης, έκανα τις ρυθμίσεις στον mozilla (σύμφωνα με το wiki) αλλά και πάλι δεν ξέρω σε ποια πόρτα να συνδεθώ..Με το dc++ τι γίνεται?
Συγνώμη για τις πολλές απορίες (Μπορεί να ακούγονται γελοίες!) αλλά έχω πελαγώσει.
Είχες δίκιο.Έσβησα τον άλλο κόμβο από το wind.Συνδέομαι από το μπαλκόνι μου σε σένα.Εν καιρώ θα χρησιμοποιήσω κεραία (Πρώτα να στείλει ο πατέρας τα μπικικίνια!!).Και τώρα οι απορίες...
Πως μπορώ να συνδεθώ με ftp με σένα?Πήγα να κάνω σύνδεση με τα στοιχεία που μου έδωσες αλλά μου ζητάει όνομα και password.Επίσης, έκανα τις ρυθμίσεις στον mozilla (σύμφωνα με το wiki) αλλά και πάλι δεν ξέρω σε ποια πόρτα να συνδεθώ..Με το dc++ τι γίνεται?
Συγνώμη για τις πολλές απορίες (Μπορεί να ακούγονται γελοίες!) αλλά έχω πελαγώσει.
- korkakak
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 87
Πάντως το πρώτο search στο google για network setup σε mac βγάζει αυτό. Mac δεν έχω, βοήθεια σημαντική δεν μπορώ να προσφέρω προφανώς.nio2131 wrote:και σε μενα μια απο τα ιδια με scorpio αν και στο εστειλα και σε pm... ...btw στο μακ αν βαλω manual δεν υπαρχει επιλογη gateaway..tnx
Αν έχεις κανά success story με το mac μοιράσου το με το community μέσω του wiki.
Καλώς ήρθες
Ν.
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
my blog
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
my blog