Μάλλον έχει παιχτεί κάτι με το routing στο AP. Δε βγαίνω καθόλου έξω, μέχρι αγυιά φτάνω. Κοιταξέ το όταν μπορέσεις. Έλεος κι αυτή η ΔΕΗ με τις διακοπές.
@panoulix: Δε καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι. Πλέον δε θα συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ και διευκρινίζω πως το συγκεκριμένο AP θα έχει χώρο υποστήριξης στο forum.pwmn.org
mp wrote:@panoulix: Δε καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι. Πλέον δε θα συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ και διευκρινίζω πως το συγκεκριμένο AP θα έχει χώρο υποστήριξης στο forum.pwmn.org
mp
Όχι ρε Πάνο, δεν εκνευρίζομαι. Απλά δε βλέπω να οδηγεί πουθενά η όλη κατάσταση με τα πολλά forums. Αυτό. Τέσπα, δεν πειράζει, όπως γίνανε τα πράγματα, ας δούμε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας κι ας είναι από όπου να'ναι αρκεί να είναι προσφορά... Αυτή δεν είναι η ουσία? Κανένας εκνευρισμός λοιπόν από μεριάς μου για κανέναν.
Hwoarang wrote:Εγω λέω να σταματησετε τις λαλακίες να φτιάξετε κανενα route. Κάνετε και 40 φορουμς αρκει να δουλεύουν τα δικτυακά ρολόι
Τα routes της Αγυιάς είναι ok. Έχει πέσει η σύνδεση με Zion, δε ξέρω γιατί. Θα μιλήσω με trv και θα δούμε. Ως τότε βγαίνει από το b-link με spy. Το link με pf είναι down γιατί έχει χαλάσει η minipci που τον κοιτάει (είχε πει πως θα το κόψει αλλά στη συνάντηση της Πέμπτης μιλήσαμε και ανακάλεσε).
Μέσα στο Σ/Κ θα γίνει η αλλαγή σε λειτουργικό (x-wrt) και επισκευές στα links.
Οι εργασίες αναβλήθηκαν για το επόμενο Σ/Κ, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Παρακαλώ το παρόν thread να γίνει sticky, όπως και τα υπόλοιπα των κόμβων κορμού. Διαφορετικά να γίνει μία εξήγηση από τους admins/moderators βάσει ποιων κριτηρίων κάποιος κόμβος θεωρείται κόμβος κορμού και βάσει ποιων κριτηρίων τίθεται ως sticky.