Page 2 of 2

Re: Μεταφορά Website

Posted: Fri Dec 27, 2019 10:21 am
by Itmy
Πςςς ωραιο! :D

Re: Μεταφορά Website

Posted: Fri Jan 03, 2020 10:12 am
by grigoris
Ειναι παντως γρηγορο!

Re: Μεταφορά Website

Posted: Tue Jan 07, 2020 4:52 pm
by senortiago
Στείλτε καμια hires pic απο το δίκτυο να βάλουμε μπροστά ντε..

+ :mrgreen:

Re: Μεταφορά Website

Posted: Tue Jan 07, 2020 5:44 pm
by grigoris
senortiago wrote:
Tue Jan 07, 2020 4:52 pm
Στείλτε καμια hires pic απο το δίκτυο να βάλουμε μπροστά ντε..

+ :mrgreen:
οντως γιατι και η μια που υπαρχει ειναι απο κεφαλονια
Το www.enallaktikos.gr στη σελιδα τί ρολο παιζει? Ειχε παλια καποιο αρθρο?

Re: Μεταφορά Website

Posted: Tue Jan 07, 2020 8:24 pm
by senortiago
grigoris wrote:
Tue Jan 07, 2020 5:44 pm
senortiago wrote:
Tue Jan 07, 2020 4:52 pm
Στείλτε καμια hires pic απο το δίκτυο να βάλουμε μπροστά ντε..

+ :mrgreen:
οντως γιατι και η μια που υπαρχει ειναι απο κεφαλονια
Το www.enallaktikos.gr στη σελιδα τί ρολο παιζει? Ειχε παλια καποιο αρθρο?
http://www.enallaktikos.gr/kg15el_asyrm ... a2328.html

Re: Μεταφορά Website

Posted: Wed Jan 08, 2020 3:35 pm
by neoplan
Ωραία πράγματα!!! Ευχαριστούμε SeniorTiago <3

Re: Μεταφορά Website

Posted: Sat Jan 11, 2020 11:10 pm
by Itmy
senortiago μήπως ξέρεις τι παίζει με το wind στις αιτήσεις για subnet στους κόμβους ? Βγάζει κάπιο error όταν πατάς για αίτηση subnet.
Δε θυμάμαι ποιός το είχε σετάρει τότε, μήπως ο Neoplan?

Re: Μεταφορά Website

Posted: Fri Jan 17, 2020 9:37 am
by senortiago
Itmy wrote:
Sat Jan 11, 2020 11:10 pm
senortiago μήπως ξέρεις τι παίζει με το wind στις αιτήσεις για subnet στους κόμβους ? Βγάζει κάπιο error όταν πατάς για αίτηση subnet.
Δε θυμάμαι ποιός το είχε σετάρει τότε, μήπως ο Neoplan?
Στα logs του σερβερ δεν έχει κάποιο σχετικό error, στο debug του wind δείχνει μόνο συγκεκριμένα queries οπότε και δεν μπορώ να εντοπίσω τι μπορεί να το προκαλεί..

Θα δοκιμάσω να κάνω μια αναβάθμιση το wind μπας και..

Re: Μεταφορά Website

Posted: Wed Jan 22, 2020 9:52 am
by grigoris
Itmy wrote:
Sat Jan 11, 2020 11:10 pm
senortiago μήπως ξέρεις τι παίζει με το wind στις αιτήσεις για subnet στους κόμβους ? Βγάζει κάπιο error όταν πατάς για αίτηση subnet.
Δε θυμάμαι ποιός το είχε σετάρει τότε, μήπως ο Neoplan?
οσοι μπηκαμε-μπηκαμε και εδω! :mrgreen: