Hwoarang

Εδώ αναφερόμαστε σε προβλήματα που αφορούν το δίκτυο
Post Reply
User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Hwoarang

Post by Hwoarang » Fri Mar 23, 2007 3:59 pm

Down παιδια επ αοριστον . Μάλλον για μέρες

Το κεντρικο PC / TaratsaPC /RouterPC τα έπαιξε

Δεν ποσταρει στο Bios , δεν δειχνει η Οθονη, τα λαμπάκια όλα αναμένα κτλ

Δεν εχω χρονο και εξοπλισμο να το ψάξω καθώς δεν έχω έξτρα σκληρους και κάρτες γραφικών

Ο καιρος θα δειξει

άρα πρακτικα

DC Hub Down
VPN Down
Proxy Down
FTP down

κτλ κτλ κτλ κτλ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
TheKeyMaster
486
Posts: 356
Joined: Thu Mar 08, 2007 2:18 pm
PWMN Wind ID: 2
Location: Ougk_city

Post by TheKeyMaster » Fri Mar 23, 2007 4:50 pm

Παρόμοια συμπεριφορά του να ανάβει το mobo και να μην κάνει τίποτα, είχα εγώ όταν είχα ξεχάσει να βάλω την 4πλη τροφοδοσία. Ελπίζω να σου φταίει το τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα να είναι εντάξει. Διαφορετικά... κουράγιο.

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Fri Mar 23, 2007 7:30 pm

Δυστυχώς δεν φταίει το τροφοδοτικό

Mαλλον ο σκληρός χτύπησε... :evil:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Itmy
AMD Athlon
Posts: 866
Joined: Thu Mar 08, 2007 12:17 am
PWMN Wind ID: 108
Location: Itmy Territory
Contact:

Post by Itmy » Fri Mar 23, 2007 7:31 pm

Δεν ποσταρει στο Bios , δεν δειχνει η Οθονη, τα λαμπάκια όλα αναμένα κτλ
Ανέβασες οθόνη στην ταράτσα με τη βροχή? :shock:
Death to all Fanatics

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Fri Mar 23, 2007 8:51 pm

To PC δούλεψε με τα πολλά ( thanks to Itmy 8) ) . Εχασε τις κάρτες δικτύου απο πάνω του και ψάχνω να τους τις βρω. Ελπίζω σύντομα UP
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Fri Mar 23, 2007 9:34 pm

Up 8) 8) 8) 8) 8)
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Thu Apr 12, 2007 11:40 pm

Down...

Checkdisk λογω περίεργων reboot... :evil:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Fri Apr 13, 2007 12:17 am

Up... :roll:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Wed Jun 27, 2007 1:28 am

Παιδια απο χτες έχω ενα περιεργο και εκνευριστικο πρόβλημα

Σημα με Sf1naki 100% ( σύμφωνα με την levelone )
Ένδειξη cisco 70%

Ping

Onyx hwoarang # ping 10.140.6.1
PING 10.140.6.1 (10.140.6.1) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=1 ttl=63 time=14.1 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=2 ttl=63 time=3.69 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=3 ttl=63 time=32.2 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=4 ttl=63 time=44.3 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=5 ttl=63 time=7.41 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=6 ttl=63 time=4.47 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=7 ttl=63 time=50.2 ms
64 bytes from 10.140.6.1: icmp_seq=8 ttl=63 time=22.3 ms


Και παρολα αυτα η ταχύτητα δνε πάει πάνω απο 30kb/s . . .

Το AP είναι άδειο απο traffic

Δεν ξέρω ειλικρινα απο που να ψάξω το πρόβλημα . . . :( :( :(
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Sun Jul 22, 2007 10:45 pm

Mεταφορά Proxy σε 10.140.6.13 :roll: :roll:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang » Sun Jul 22, 2007 10:49 pm

No comments 8) 8) 8) 8) 8)

Image
Image
Blog :)

Comming soon . . .

gypas
Intel 80286
Posts: 106
Joined: Thu Mar 08, 2007 1:48 am
PWMN Wind ID: 0
Location: Psilalonia(georgiou olibiou k panaxaikou)

Post by gypas » Sun Jul 22, 2007 10:54 pm

TELOS

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 » Sun Jul 22, 2007 11:03 pm

Image

gYPAs ON 26dB .. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ -80 ΣΤΑ 250Μ...KAI 600KB

gypas
Intel 80286
Posts: 106
Joined: Thu Mar 08, 2007 1:48 am
PWMN Wind ID: 0
Location: Psilalonia(georgiou olibiou k panaxaikou)

Post by gypas » Wed Jul 25, 2007 9:23 am

Telos omos e.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests