πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Εδώ αναφερόμαστε σε προβλήματα που αφορούν το δίκτυο
Post Reply
User avatar
tom111
Motorola 6502
Posts: 77
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 » Sat Mar 17, 2018 10:41 am

Αλάζοντας το ρουτερ μου πριν μερικές μέρες με νέο για το vdsl (speedport) δεν μπορω να μπω με το winbox στο Mikrotik! Τα link μου παίζουν κανονικά, αλλά δεν μπορώ να εχω πρόσβαση στο Mikrotik. Τι μπορεί να φταίει?

User avatar
grigoris
AMD Athlon
Posts: 923
Joined: Mon Mar 12, 2007 12:25 pm
PWMN Wind ID: 74
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by grigoris » Mon Mar 19, 2018 3:36 pm

κανε ενα σχεδιαγραμμα με τα μηχανηματα (pc, router, mikrotik, switch, etc), τί ΙΡ εχει το καθενα, netmask, gateways, etc

ετσι μην περιμενεις ουσιαστικη βοηθεια

User avatar
tom111
Motorola 6502
Posts: 77
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 » Thu Mar 29, 2018 3:51 pm

είναι οκ τώρα

User avatar
tom111
Motorola 6502
Posts: 77
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 » Mon Aug 13, 2018 2:58 pm

πριν λίγες μέρες έβαλα 100 mbps vdsl.Απενεργοποιησα την ip 6 απο το ρουτερ του και απενεργοποιησα την dhcp server toυ ρουτερ. Το θεμα ειναι οτι οταν πάω να μπω στο internet σερνετε η ταχυτητα!!! Τι μπορει να φταιει?

User avatar
aandre
Intel 8080
Posts: 23
Joined: Tue Apr 06, 2010 4:23 pm
PWMN Wind ID: 638
Location: Rio - Ag.Vasilios

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by aandre » Mon Aug 20, 2018 10:11 pm

Μόνο με το wifi σέρνει ή και με καλώδιο?
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά μόνο στο wifi.
Έβαλα δεύτερο modem μόνο για access point wifi και δουλεύει κανονικά
Αλλοιός βάλε το mikrotik να δίνει gateway kai dns την ip του modem σου που έχει την vdsl

User avatar
tom111
Motorola 6502
Posts: 77
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 » Tue Aug 21, 2018 12:13 pm

Ένα switch έφταιγε, έβαλα άλλο και τώρα παίζει.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests