νεα συνδεση στο pwmn

Ένα forum για τους νέους χρήστες
Post Reply
markos
Posts: 2
Joined: Thu Jun 16, 2016 4:35 pm
PWMN Wind ID: 30

νεα συνδεση στο pwmn

Post by markos »

θαθελα να μπορω να συνδεθω στο δικτυο, βλεπω τον636 οριακα μαλλον στις αιγες .αποσω καταλαβα με μια "γεφυρα " που προτεινεται με η χωρις κεραια θα μπορουσα να συνδεθω.
η συσκευη αυτη κατεβαζει ενα rg45. προσωπικα θαθελα να μπορω να συνδεομαι και απο τι λαπτοπ μου αλλα και απο το κινητο μου. τι λυση εχετε να μου προτεινεται;

User avatar
george
486
Posts: 344
Joined: Sun Jul 10, 2011 9:11 am
PWMN Wind ID: 834
Location: N A F P A K T O S
Contact:

Re: νεα συνδεση στο pwmn

Post by george »

Βάλε μια TPLink και συνδεσετο πάνω σε ένα WIFI Router απενεργοποίησε το DHCP από το Router. Κανε τα settings (Άλλαξε κωδικούς κεραίας κ.τ.λ.π)


Και έτοιμος

http://www.skroutz.gr/s/3563359/TP-LINK-TL-WA7210N.html
Node #834 pwmn.net_george :)

User avatar
grigoris
AMD Athlon
Posts: 938
Joined: Mon Mar 12, 2007 12:25 pm
PWMN Wind ID: 74
Contact:

Re: νεα συνδεση στο pwmn

Post by grigoris »

markos wrote:θαθελα να μπορω να συνδεθω στο δικτυο, βλεπω τον636 οριακα μαλλον στις αιγες .αποσω καταλαβα με μια "γεφυρα " που προτεινεται με η χωρις κεραια θα μπορουσα να συνδεθω.
η συσκευη αυτη κατεβαζει ενα rg45. προσωπικα θαθελα να μπορω να συνδεομαι και απο τι λαπτοπ μου αλλα και απο το κινητο μου. τι λυση εχετε να μου προτεινεται;
Καλησπερα και καλως ηρθες.
Ξεκινα καλυτερα απο εδω.
http://wind.pwmn.net/
Κανε ενα νεο λογαριασμο και καταχωρησε την τοποθεσια σου για να δουμε αν και κατα ποσο ειναι εφικτο να συνδεθεις σε αυτον τον κομβο.

Post Reply