Και να πεις τι? Να σχολιασεις τι? Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα?mp wrote: Τα παραπάνω είναι απλώς ασχολίαστα. Δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο.
Αν έχεις πρόβλημα εμπάθειας μαζί μου, κοίταξε να το λύσεις μόνος σου.
Χαχαχαχαχαχα σαν την ρήση jnk περι Καταστατικου λειτουργίας του PWN. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Πριν από εμάς για εμάςmp wrote: Εν συντομία δύο σχόλια μόνο. Λίγο με νοιάζει αν θα έχω εγώ ή ο trv ή ο οποιοσδήποτε δικαιώματα διαχείρισης. Επειδή εγώ έκανα μία ολόκληρη διαδικασία επαφών με όλους τους διαχειριστές του PWN για να τους πείσω πως αυτός ο δρόμος είναι ο καλύτερος για όλους μας, επέτρεψέ μου να ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι θέλουν και τι δε θέλουν οι υπόλοιποι.
Ελπίζω να με κρίνουν βασισμένοι σε αυτά που βλέπουν και όχι από αυτά που ακούνε από τρίτους ή από το τρίτο πρόγραμμα ράδιο αρβύλας. Αν είναι να κριθώ από τα γραφόμενα μου χαίρομαι.mp wrote: Το ότι δε μιλάνε εδώ μέσα δε σημαίνει ότι δεν έχουν και απόψεις και θέσεις. Και πίστεψέ με, βλέποντας τις βλακείες που γράφεις παραπάνω θα σκεφτούν 10 φορές αν ενδιαφέρονται να συνδιαλέγονται μαζί σου.
Εμένα γιατί μου φαίνεται οτι είναι το αντίθετο? Οι μακιαβελικιές ραδιουργίες τον έκαναν να σιχαθεί τα πάντα και να παρατήσει το wifi κάνοντάς μας να χάσουμε ένα ικανό μέτοχο στα ασύρματα πράγματα της πατρας .mp wrote: Κάτι τέτοια βλέπει ο ianos και δε θέλει ούτε να σας ξέρει. Αν θέλεις να βάλεις ένα τέλος σε αυτή τη διαδικασία, πίστεψέ με, είσαι πολύ κοντά στο να το καταφέρεις.
Μου φέρνουν γέλια τα όσα γράφεις. Τόσα που θα με κάνεις να ξεχάσω οτι έχω να καπνίσω 6 μέρες.mp wrote: Φρόντισε να ξεπεράσεις τα complex σου και μάθε να συνδιαλέγεσαι και όχι να δίνεις εντολές σαν αυτοκράτορας (έβγαλες και schedule είδα, μπράβο σου).
Υποταγή ανευ όρων? Μόνο εσύ θα το σκεφτόσουν αυτό. Εμείς σαν φιλοσοφία πουθενά δεν έχουμε/είχαμε έννοιες όπως υποταγή,εξουσία κτλ. Εδώ κυριαρχούν εννοιες οπως ελευθερία, ανεξαρτησία, αλλά τι σου λέω τωρα ε?mp wrote: Δε θα μας πηδήξεις κιόλας korki επειδή αισθάνεσαι πως έχεις το πάνω χέρι. Αν δε θέλεις την ένωση επί ισότιμης βάσης αλλά ως υποταγή "άνευ όρων" του PWN στο SPN, σταμάτα να αναμασάς την καραμέλα περί ενιαίου δικτύου και πες το ξεκάθαρα. Άντε γιατί πολύ μας τα ζάλισες. Και φίλοι δεν είμαστε κύριε korki για να με αποκαλείς έτσι.
Ελάτε να με μαζέψετε, αυτή είναι η άποψη του κυρίου mp για τον διάλογο. οτι δεν του αρέσει να ακουει πρέπει να το φιμώνει.mp wrote: Αν οι υπόλοιποι από το SPN ενστερνίζονται τις θέσεις korki, νομίζω πως η διαδικασία ενοποίησης δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Αν όχι, συμμαζέψτε τον.
mp
Χαιρόμαι που σας γνωρίζω κυριε και εσάς και το ήθος σας.
και για PS αφιερωμένο:
Διαβασέ τα καλά, βάλτα στο κεφάλι σου και μετά να μιλήσουμε για οτι θες. Αλλά το adminiliki adminiliki.tbl@pwn forum wrote: Από την αρχή ήμουν υποστηρικτής της ανεξαρτησίας στο δίκτυο, που από τη φύση του είναι ελεύθερο, και δεν μπορεί κανένας να το περιορίσει. Πάντα ήμουν της άποψης να υπάρχει ελευθερία, και ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκα από τα εσωτερικά του PWN, ήταν οι δικτατορικές τάσεις, και οι "νόμοι" που υπήρχαν κατα καιρούς.
Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει τα πακέτα στον αέρα, πρέπει να πετούν ελεύθερα...
Μακάρι η καινούρια αυτή πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσουν τα δίκτυα της Πάτρας, να τα ευνοήσει, για να μπορέσουν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, τεχνολογικά, πολιτισμένα, και ουσιαστικά.