http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php ... &start=293
Και δεν αναφερομαι στην τραγικη ορθογραφια του..

Το νου σας..!
mp wrote:Καλά του κάνανε. Να είμαστε παράνομοι, αλλά στο όριο. Να κρατάμε λίγο τα προσχήματα. Αυτός είχε ξεφύγει τελείως.
aaautos einai komvos. Mama ki egw 8elw na ginw etsi otan 8a megalwsw!!!
Μισό γιατί έχει μπλεχτεί η βούρτσα με την ... τρίχα.grigoris wrote:οι κεραιες δεν ηταν δικες του.. τις ξηλωσαν της κινητης και πηρε η μπαλα και τον κομβο του..
αλλα τι σημαινει αυτο? οτι υπαρχει ανθρωπος που θα ανεβει στην ταρατσα σου και θα τολμησει να ακουμπησει κατι που σου ανηκει???? Δεν το νομιζω..
Δεν το είπα για να δικαιολογήσω κανένα. Φυσικά σε καμία περίπτωση η αυτοδικία δεν είναι λύση για τίποτα. Αυτό που λέω και που έχω γράψει και παραπάνω και στο wiki είναι οτι πρέπει να αποφεύγονται πάση θυσία τέτοιες καταστάσεις γιατί σίγουρα σε μια κόντρα θα είμαστε οι χαμένοι (απλά μαθηματικά: είμαστε 1ας και οι γείτονες 10 λχ). Το δικό του λάθος -κατ εμέ πάντα- είναι οτι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους "αντιπάλους" ώστε να σταματήσει αυτό νωρίτερα δίνοντας τις αναγκαίες εξηγήσεις όχι σαν απολογούμενος αλλά προς ενημέρωσή τους (και φυσικά όταν βλέπεις τον όχλο δεν τον προκαλείς εκτός και αν είσαι έτοιμος για "πόλεμο" ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες)grigoris wrote:Μπλεκεις, ομως, τον εκλεπτυσμενο ορο "αυτοδικια" με τον τραμπουκισμο και τον νεατερνταλισμο!
Γιατι...? Γιατι καποιος που ανεβαινει με το ετσι θελω στην ταρατσα σου και σου ξηλωνει με το "ετσι θελω" τη δικη σου περιουσια(περα απο τις κεραιες της κινητης) το μονο που μπορει να καταφερει ειναι να το κανει προσωπικο το θεμα για πολυυυυυ καιρο..
Και εγω τον εχω γνωρισει λιγο.. ενταξει..,δεν τον λες και cool ,αλλα δεν ειναι και λημαδι! Γιατι μονο ενα λημαδι θα το εκανε αυτο και θα εθετε τα παιδια του σε τετοιες ακτινοβολιες!
λολ, μα που τα βρίσκεις ρε άκυρεcornilios wrote:ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΑ ΕΓΩ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΘΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ!ΑΜΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΔΙ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΧΑΑ![]()
xaxa.. τι τα θελω..? αφου ξερv τι καταληξη εχει το καθε thread!cornilios wrote:ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΑ ΕΓΩ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΘΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ!ΑΜΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΔΙ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΧΑΑ![]()