pf wrote:Έπειτα απο τα τελευταία γεγονότα και από τις χτεσινές διευκρινίσεις του tweety στο mini-meeting, δηλώνω ότι αυτό είναι το τελευταίο ποστ μου σ' αυτό το φορουμ.
Δεν με πείραξε το γεγονός ότι τελικά ξεκαθαρίστηκε πως το φορουμ είναι μια ιδιόκτητη υπηρεσία όπως ο shoutcast server μου. Προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ είναι η βιτρίνα μας στον έξω κόσμο και ίσως είναι και η μόνη υπηρεσία που δεν πρεπει να ανήκει σε κανέναν.
Με πείραξε ότι συμφωνίσαμε όλοι για κάτι και την άλλη μέρα γίνεται κάτι διαφορετικό, σαν να μην έγινε ποτέ αυτή η συνάντηση. Αυτό εγώ το θεωρώ προσωπικό εμπαιγμό. Άν ο tweety είχε ξακαθαρίσει στη συνάντηση ή νωρίτερα αυτά που μας είπε εκ των υστέρων για το φορουμ των 3ών, μπορεί και να μην είχα αντίρρηση. Επειδή εξελίχθηκαν έτσι όμως τα πράγματα, δεν θέλω και δεν πρόκειται να συνεχίσω χρησιμοποιώ την υπηρεσία αυτή. Από χτες κατάλαβα ότι το ασύρματο δίκτυο της Πάτρας δεν έχει φόρουμ ακόμα, και ερωτηθείς από κάποιο νέο χρήστη για το ποιο είναι το φόρουμ απλά θα του λέω ότι δεν υπάρχει ακόμα.
Αν και δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σου Αντρέα ελπίζω αυτή σου η στάση, όπως και η παρόμοια στάση άλλων μελών να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας που να καλύπτει τα κενά αυτής εδώ ενισχύοντας την πολυφωνία και την πολυσυλλεκτικότητα. Μακάρι να προκύψουν και θετικά από όλη αυτή την διχογνωμία, και θα συμφωνήσω μαζί σου στο οτι έπρεπε να έχουμε αναφερθεί σε αυτά τα ζητήματα από πολύ πριν (δυστυχώς δεν υπήρξε ουσιαστικά αφορμή για μια τέτοια συζήτηση - και εμείς δεν είμαστε τύποι που βγάζουμε διαγγέλματα...).