Aπόψεις - σκέψεις για την μετάβασή μας στην port 80

Γενική Συζήτηση Θεμάτων του που αφορούν το δίκτυό μας
Locked
mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

@sf1n4k1: Το σχόλιό σου είναι απαράδεκτο και προσβλητικό. Δεν είναι ο trv και ο mp που αντιδράσανε. Είναι και ο eco, είναι και ο panoulix, είναι και o pf και πολλοί ακόμα που απλώς βαριούνται να κάνουν μακροσκελή post. Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις την στείρα κοντόφθαλμη και εμπαθή επίθεση σε μένα και στον trv και να σκεφτείς γιατί χτες το βράδυ αντί να είναι τα 100 άτομα (όπως εσύ ισχυρίζεσαι πως υπάρχουν στο δίκτυο) παρόντα στο σημαντικότερο εθιμοτυπικό γεγονός του δικτύου, ήταν μόνο αυτοί που ήταν.

Επίσης θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί ενώ στη συνάντηση ενοχλήθηκες και εσύ από την στάση των tweety/korki, μετά άλλαξες γραμμή πλεύσης.

mp

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Δε θα απαντήσω στο 1ο σκέλος εκτός αν οι eco,panoulix,pf και οποίος άλλος αντιδρά η εσύ, μας δώσουν ένα modelo διαχείρισης που να δουλεύει, όχι ν αλλάξουμε πάλι τα πάντα για να είμαστε στα ιδία, επειδή κάποιοι δε θέλουν να δουν την ουσία και κάποιοι άλλοι ξερόυν την ουσία και θέλουν έμμεσα διαχείριση κάτω απ το τραπέζι και μάλιστα εις βάρος της κοινότητας .

Ακόμα ενοχλούμαι απ την στάση των itmy,korki,tweety, απλά την καταλαβαίνω και την δικαιολογώ. Κανείς δεν ψήφισε να έχεις roοt account η να δώσεις εσύ το account του tbl. Δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου ώστε να έχεις πρόσβαση σε database των password όλων, των pm's όλων κτλ κτλ. Αν σου έχει τέτοια εμπιστοσύνη ο tbl είναι κάτι που δεν αφορά την κοινότητα ώστε να το ακολουθήσει και ειδικά υπόγεια όπως πήγε να γίνει. Γιατί δεν αντέδρασα ? Γιατί ήταν υπόγειο όπως είπα 50 posts πριν και δε μου έκοψε, άργησα να το πάρω χαμπάρι. Έκριναν έτσι λοιπόν οι διαχειριστές, έβγαλαν και άκυρη την ψηφοφορία και δεν είχαμε πει ότι αν πάει κάτι στραβά θα πάμε στον trv, άρα το πήγαν οπού γούσταραν και καλώς έκαναν. ;-)

Δεν άλλαξα γραμμή πλεύσης, ακόμα με το δίκτυο και την ουσία του forum είμαι. Νομίζω ότι και τα 2 τα πάνε μια χαρά, άρα δεν έχω λογούς να γκρινιάζω εκτός και αν θέλω κάτι άλλο και κωλώνω να το πω.. ελπίζω ειδικά εσύ να το πιάνεις;-)

Υ.Γ Οσοι πάνε κόντρα στην κοινότητα χωρίς λύσεις για ότι λόγo τους κατεβεί είναι απαράδεκτοι και προσβλητικοί απέναντι στη νοημοσύνη μας. Η ομάδα που κατηγορείται και βάλλεται αυτή τη στιγμή επειδή αντέδρασε φασιστικά αλλά σωστά απέναντι στην διασφάλιση όλων μας αρκούμενη στο να έχεις τα κλειδιά, έχει και θα συνεχίσει να έχει τα συγχαρητήρια μου. Έχουν όρεξη και μας την προσφέρουν, εσύ mp που απαντάς και ξαναπαντάς και φτου κ απ την αρχη για να έχεις μια υπόγεια καρεκλά σέρνοντας από πίσω σου κόσμο που νομίζει ότι θα δρούσες «δημοκρατικά» θα έπρεπε να ξέρεις/ξερουν ότι δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει δημοκρατία με κανένα modelo πλυν του νομικού, σημασία έχει για την κοινότητα λοιπόν ότι είμαστε στην 80 και ότι αυτή η ομάδα ακόμα προσφέρει έστω και domain για να καταστρέψετε-ξεκινήσετε 4ο forum..εσυ απ την άλλη δε δείχνεις να έχεις όρεξη και ούτε προσφορά. Οπότε άσε να μου μιλήσει κανένας άλλος, γιατί θα ζητήσω απ το forum του itmy,korki,tweety που είμαι και θα παραμείνω μέλος να bannaristeis μόνιμα. Politikoi telos

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Μάλιστα..πόσοι απο εσάς ρε παίδες είστε Πατρινοί?Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σαν Πατρινός είναι ότι η ασύρματη κοινότητα της Πάτρας θ αλλάξει πάλι forum ίσως ν αλλάξει και όνομα..για κάτι που ουσιαστικά θα παραμείνει ώς έχει..δηλαδή πάντα σε κάποιον θ ανήκει ένα domain, πάντα σε κάποιον το host και πάντα αυτοί θα κάνουν ότι γουστάρουν. Πάντα μα πάντα εκτός άν γίνει σύλλογος, κάτι που είναι το πλέον ανέφικτο.
Είμαι στην Πάτρα 18 χρόνια. Πλέον έχω ζήσει περισσότερα χρόνια στην Πάτρα απ΄ ότι στη γενέτειρά μου Θεσσαλονίκη. Το domain του patraswireless ήταν στην κατοχή των saratalam/linuxrulez και το pwn.gr στη δική μου. Παρ' ολ' αυτά ποτέ μα ποτέ δεν είπε κανείς από αυτούς ή από τους κατά καιρούς admins πως το forum του patraswireless είναι ιδιοκτησία τους και πως θα κάνουν ότι θέλουν. Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές που ακούσαμε και δείχνει το πρόβλημα που υπήρχε και υπάρχει. Γιατί αν η πόρτα 800 ήταν το ένα πρόβλημα, το άλλο ήταν πως έξι μήνες οι κύριοι "είναι δικό μας το φόρουμ" μας αγνοούσαν, και μόλις είδαν πως χάνουν τον έλεγχο το φτιάξανε σε μισή μέρα. Το πρόβλημα είναι πως οι κύριοι "είναι δικό μας το φόρουμ" δεν ακούν κανένα και έχουν προαποφασίσει για ΟΛΟΥΣ μας το μονοπάτι.

Για μία κοινότητα που μεγαλώνει σε μέλη ο σύλλογος είναι μονόδρομος. Το λάθος στο pwn ήταν που δε κάναμε σύλλογο νωρίτερα. Δε μπορούν να συνεννοηθούν 50-100 άτομα αν δεν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες. Διαφορετικά το δίκτυο είναι καταδικασμένο να μείνει σε επίπεδο παρέας και να μη γιγαντωθεί ποτέ. Ο σύλλογος είναι μονόδρομος αν θέλουμε να αναπτύξουμε την ευριζωνικότητα στην Πάτρα, και προς αυτό το στόχο θα κινηθώ εγώ (άλλωστε το είχα αναφέρει και στο post μου).
sf1n4k1 wrote:Επί της ουσίας τώρα..η ασύρματη κοινότητα της Πάτρας τσακίζεται για άλλη μια φορά..γιατί αυτό?Γιατί οι hobbistes που έχουν προσφέρει και προσφέρουν δεν ξέρουν απο πολιτική, ούτε διπλωματία. Ξέρουν να στήνουν, να προσφέρουν εργατώρες, να προσέχουν την ασφάλεια και το uptime πολλών υπηρεσιών μαζι και του forum. Απ την άλλη μεριά οι πολιτικοί ξέρουν την ουσία, προσφέρουν διχόνια, τάζουν λαγούς με πετραχείλια και δείχνουν στο λαό πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα χωρίς να κοιτάνε ουσιαστικά πως είναι και πως θα είναi. Στην 1η περίπτωση εδώ έχουμε 3ς @#$$#@ (tweety,korki,itmy) και στην 2η περίπτωση έχουμε 2 @#$@#% (mp,trv) οι οποίοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τις τελευταίες μέρες.
Ωραία η προσπάθεια απαξίωσης της πολιτικής, αλλά σε ένα σύνολο με πολλά άτομα δε μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς πολιτική. Όσο μεγαλύτερο το σύνολο, τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη για αρχές, διακριτούς ρόλους, διαδικασίες. Είναι ωραίο να κατακρίνεις τη διοίκηση, αλλά πες μας εσύ πως μπορεί να λειτουργήσει μια χώρα χωρίς διοίκηση. Η ασύρματη κοινότητα Πάτρας όσο μεγαλώνει γίνεται κι αυτή μια μικρή χώρα.

Ειδικότερα τώρα, επειδή λες πως οι χομπίστες δώσανε τις εργατοώρες τους για μας και θα έπρεπε να μη ρωτάμε και να μη θέτουμε τίποτα, εξήγησέ μας γιατί το υπαρκτό ΠΡΟΒΛΗΜΑ της πόρτας δε λύθηκε από τον Ιούλιο και λύθηκε τώρα. Δεν είχαν εργατοώρες να προσφέρουν; Απ' ότι φάνηκε ήταν θέμα λίγης ώρας. Ποιον κοροϊδεύουμε;
sf1n4k1 wrote:Ποιος έχει modelo διαχείρισης έτοιμο που να διασφαλίζει οτι οποιοσδήτε διαχειριστης δε θα κάνει ότι γουστάρει μεθάυριο?Να μας το πει να το ακολουθήσουμε.
Ο ένας τρόπος είναι ο σύλλογος. Ο άλλος τρόπος είναι η σαφής καταγραφή ορισμένων κανόνων λειτουργίας των υπηρεσιών που αποτελούν "βιτρίνα" του δικτύου. Η δημοκρατική εκλογή των διαχειριστών. Η αποπομπή από τη διαχείριση αυτών των υπηρεσιών οποιούδηποτε έχει δείξει με τη στάση του ότι δε σέβεται την κοινότητα.
sf1n4k1 wrote:Ως τότε εγώ θα postarw εδώ και θα συνεχίσω να δείχνω εμπιστοσύνη σ αυτούς που κάνουν ότι γουστάρουν προωθώντας και αναπτύσσοντας το δίκτυο. Ποτέ μα ποτέ δε θα δείξω εμπιστοσύνη σε αυτούς που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν με πολιτικό λόγο για ανούσιους σκοπούς, και με δήθεν προφάσεις χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και τρόπους αντιμετόπισης προβλημάτων παρα μόνο ανάδειξής τους, δίκτυα και κοινότητες.
Εγώ δε δείχνω εμπιστοσύνη σε κανέναν που κάνει "ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ". Κι απ' ότι φάνηκε δεν είμαι μόνο εγώ ... δυστυχώς και για σένα και για τους korki/tweety.

mp

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Οπότε άσε να μου μιλήσει κανένας άλλος, γιατί θα ζητήσω απ το forum του itmy,korki,tweety που είμαι και θα παραμείνω μέλος να bannaristeis μόνιμα. Politikoi telos
Ωωωωωω, φοβήθηκα τώρα. Μακάρι να bannaristo. Αυτό απλώς θα προσθέσει κι άλλο στην αγανάκτηση και την αντίδραση. Αν κάθε φωνή που σας ενοχλεί την φιμώνετε, κάνετε ακόμα ποιο σαφές πως αυτό εδώ το φόρουμ δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ το φόρουμ της ασύρματης κοινότητας της Πάτρας. Κάνετε ακόμα πιο σαφές πως έχετε προσωπική εμπάθεια και όχι ουσιαστική διαφωνία σε ιδέες και πράξεις.

Το hosting επιβάλλεται να πάει άμεσα σε trv, αφού ο tbl θεωρείται και αυτός πως είναι πρόβατο του τσοπάνη mp. Αλλά αν θυμάμαι καλά και ο trv έστι θεωρείται ... Ο jnk; Κι αυτός πρόβατο; Ο ianos;

Αν υπήρχε πρόβλημα με τον tbl μπορούσαν οι κ. tweety/korki να μη κάνουν τίποτα, και στην κοπή της πίτας να έθεταν ξανά το θέμα. Αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος τους. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν δεδικασμένο, να πάει το hosting εκεί που θέλανε αυτοί, γιατί "είναι δκό τους" και "δε ρωτάνε κανένα". Αυτή είναι η ουσία, κι εσύ κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Συμπράτεις με τους korki/tweety ξέροντας πως ότι κάνανε είναι λάθος, γιατί έχεις προσωπικές εμπάθειες. Είναι σεβαστό τι πιστεύει ο korki, ο tweety και ο sf1n4k1 για τον mp, τον trv και άλλους. Αλλά δεν νομιμοποιείστε να αποφασίζετε μόνοι σας στο όνομα του δικτύου.

mp

ΥΓ: δεν απάντησες για τους 100. Αλήθεια, πόσοι ήταν χθες;

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Θα σου απαντήσω μονό στο 1ο που λες για saratalam και linuxrulez. To ότι δεν είπαν ότι είναι δικό τους σημαίνει και ότι δεν ήταν ? Μήπως 300 χρονιά μετά τους ζήτησες το ναι η όχι τους στην ένωση κτλ κτλ? Αφού ήσουν συνδιαχειριστης και δεν ήταν δικό τους γιατί ζήτησες το ναι η το όχι τους για κάτι που όλοι είχατε συμφωνήσει ?Τι θα γινόταν αν έλεγαν όχι? Τα παραμυθία είναι για τα παιδάκια. Απαντά ευθέως, σ ενδιαφέρει να έχεις εσύ η ο trv εσείς οι 2 οι συγκεκριμένοι το host-admin account ναι η ου? Ποιες είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες που λες στην περίπτωση πλην του συλλόγου? Πως διασφαλίζεται ότι όλοι θα ψηφίσουν και θα είναι όντως δημοκρατικές ? Γιατί πάλι δε τεκμηριώνεις ?

Καλώ να απέχουν όσοι θέλουν απ το παρών forum η να γυρίσετε όσοι θέλετε στο pwn.gr, patraswireless.net και να τελειώνει το θέμα. Δεν είστε έτοιμοι για ένωση κανένας. Ένα πράγμα θα παρακαλέσω τους itmy,tweety,korki αφού δε φερθήκατε πολιτικά και έξυπνα και δε παραμυθiάσατε τους πάντες όπως χρονιά προσπαθεί να παραμυθiάσει ο mp, να μη κλείσει αυτό το forum- δίκτυο. Να μείνει ως έχει γιατί γουστάρετε και όσοι δε γουστάρουν να πάνε σπίτια τους. Να μη μας πουλήσετε όσους σας πιστεύουμε επειδή σας το ζητάει έμμεσα και με ποικίλους τρόπους 1-2-5.! Στείλτε πίσω το pwn. Και οποίος θέλει να πάει εκεί να κάνει πολιτική και να μας πουλήσει δημοκρατία. Αυτό θερμή παράκληση.

Υ.Γ tweety,sostim,panaxas,howarang,m4rk,aenaos,gypas,sf1n4k1,virlas,astrapogiannos,cornilios,jim116,panoulix,thekeymaster,Oz,nystazww,grigoris ξέχασα κανέναν ?Νομίζω είναι 6 αυτοί που δεν είχαν έρθει στο προηγούμενο meeting  Video θα δεις στο youtube. Να ναι και σιγουρο. Το θέμα συζητήθηκε πάλι στην κοπή πίτας να ήσουν εκεί να μάθαινες τι συμπέρασμα βγάλαμε. Έπρεπε να ζητήσω μια ψηφοφορία εκεί μιας και μονό ο sostim (ισως) δε θα σήκωνε χέρι για το αν συμφωνούμε για το host που υπάρχει ..να έβλεπα αν θα σεβόσουν την απόφαση της ψηφοφορίας .

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Θα σου απαντήσω μονό στο 1ο που λες για saratalam και linuxrulez. To ότι δεν είπαν ότι είναι δικό τους σημαίνει και ότι δεν ήταν ? Μήπως 300 χρονιά μετά τους ζήτησες το ναι η όχι τους στην ένωση κτλ κτλ? Αφού ήσουν συνδιαχειριζόταν και δεν ήταν δικό τους γιατί ζήτησες το ναι η το όχι τους για κάτι που όλοι είχατε συμφωνήσει ?Τι θα γινόταν αν έλεγαν όχι? Τα παραμυθία είναι για τα παιδάκια. Απαντά ευθέως, σ ενδιαφέρει να έχεις εσύ η ο trv εσείς οι 2 οι συγκεκριμένοι το host-admin account ναι η ου? Ποιες είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες που λες στην περίπτωση πλην του συλλόγου? Πως διασφαλίζεται ότι όλοι θα ψηφίσουν και θα είναι όντως δημοκρατικές ? Γιατί πάλι δε τεκμηριώνεις ?
Γιατί προσωπικά πάντα σεβόμουν την ιστορία. Γιατί πάντα επιθυμούσα την ομοφωνία. Όσοι ήταν παρόντες έστω και σε μία συνάντηση admins του PWN αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δε ξέρω τι θα γινόταν αν αρνούνταν, αλλά το ότι βγήκαν και έδωσαν θετική γνώμη έδωσε μεγαλύτερο κύρος σε αυτό που κάναμε.

Δε με ενδιαφέρει να έχω εγώ ή ο trv το hosting. Το είχα ξεκαθαρίσει και το λέω ξανά, δε θέλω κανένα έλεγχο και κανένα αξίωμα. Εσείς μου δώσατε το admin pass του φόρουμ, ενώ εγώ δε ζήτησα τίποτα. Δε με εμπιστευόσασταν τότε; Γιατί μου το δώσατε;

Με ενδιαφέρει όμως να έχω λόγο, σαν μέλος αυτής της κοινότητας, σαν ίσος με όλους, για το που πάει αυτό το δίκτυο. Και το μονοπάτι που διάλεξαν οι korki/tweety δε μου αρέσει, όπως δεν αρέσει και σε άλλους.

Στις δημοκρατικές διαδικασίες ψηφίζουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Αν γίνονται 2 συναντήσεις το μήνα με γνωστή σε όλους ημερομηνία/τόπο/ατζέντα, όποιος δεν έρχεται δε νομιμοποιείται και να αρνηθεί τις αποφάσεις. Προφανώς θα συμμετέχουν clients και ap admins, ενώ οι ψηφοφορίες μπορεί να είναι είτε ανοιχτές (με ανάταση χειρός) είτε μυστικές (με κάλπη). Ο σύλλογος νομιμοποιεί ακόμη περισσότερο μία τέτοια διαδικασία.
sf1n4k1 wrote:Καλώ να απέχουν όσοι θέλουν απ το παρών forum η να γυρίσετε όσοι θέλετε στο pwn.gr, patraswireless.net και να τελειώνει το θέμα. Δεν είστε έτοιμοι για ένωση κανένας. Ένα πράγμα θα παρακαλέσω τους itmy,tweety,korki αφού δε φερθήκατε πολιτικά και έξυπνα και δε παραμυθήσατε τους πάντες όπως χρονιά προσπαθεί να παραμυθήσει ο mp, να μη κλείσει αυτό το forum- δίκτυο. Να μείνει ως έχει γιατί γουστάρετε και όσοι δε γουστάρουν να πάνε σπίτια τους. Να μη μας πουλήσετε όσους σας πιστεύουμε επειδή σας το ζητάει έμμεσα και με ποικίλους τρόπους 1-2-5.! Στείλτε πίσω το pwn. Και οποίος θέλει να πάει εκεί να κάνει πολιτική και να μας πουλήσει δημοκρατία. Αυτό θερμή παράκληση.
Είναι και πάλι φανερή η εμπάθεια με το ex-pwn. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ποιος χωρίζει το δίκτυο, ποιος είναι αυτός που χαλάει την εικόνα ομοψυχίας που είχε φανεί την Πέμπτη το βράδυ. Δε γυρνάμε σε κανένα pwn.gr γιατί είμαστε μέλη του ασύρματου δικτύου της Πάτρας. Θέλουμε ένα φόρουμ που να ανήκει στην κοινότητα και να αντιπροσωπεύει την κοινότητα, όχι τις προσωπικές εμπάθειες τριών ατόμων.

mp

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

Γιατί το μαμάτε πάλι ρε? :evil:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Υ.Γ tweety,sostim,panaxas,howarang,m4rk,aenaos,gypas,sf1n4k1,virlas,astrapogiannos,cornilios,jim116,panoulix,thekeymaster,Oz,nystazww,grigoris ξέχασα κανέναν ?Νομίζω είναι 6 αυτοί που δεν είχαν έρθει στο προηγούμενο meeting  Video θα δεις στο youtube. Να ναι και σιγουρο. Το θέμα συζητήθηκε πάλι στην κοπή πίτας να ήσουν εκεί να μάθαινες τι συμπέρασμα βγάλαμε. Έπρεπε να ζητήσω μια ψηφοφορία εκεί μιας και μονό ο sostim (ισως) δε θα σήκωνε χέρι για το αν συμφωνούμε για το host που υπάρχει ..να έβλεπα αν θα σεβόσουν την απόφαση της ψηφοφορίας .
Ούτε καν 20; Να γράψω κι εγώ τη λίστα μερικών απόντων να τους ρωτήσεις γιατί δεν ήρθαν; mp, ianos, jnk, trv, blacky, alex, kleanthis, yian, pf, eco ...

Σέβομαι κάθε δημοκρατική διαδικασία, γι' αυτό και ήρθα την Πέμπτη. Δε σέβομαι τον εμπαιγμό και την κοροϊδία, γι' αυτό και δεν ήρθα χτες, αν και το ήθελα πολύ. Είμαι αυτός που διοργάνωσε κοπή πίτας με παρόντες 55 άτομα και ονειρεύομαι τη μέρα που θα είμαι παρόν σε κοπή πίτας με περισσότερα άτομα. Δυστυχώς όσο ταλανίζεται η κοινότητά μας με προσωπικές εμπάθειες, δε νομίζω να πραγματωθεί το όνειρό μου.

mp

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Θα έκανες τουμπέκι αν είχαμε ψηφίσει το οκ χτες οι 17 που ήμασταν στην πίτα? Δεν απάντησες. Λογο να έχεις ως τι?Sτη δουλειά που προσφέρουν άλλοι ? Πληρώνει κανείς κανέναν εδώ και έχει λογο στο τι θα κάνει και πως?ειδικά αν δεν επηρεάζει την κοινότητα? Γιατί ουσιαστικά έχουμε κερδίσει την 80, δεν επηρεάστηκε κάπου η κοινότητα ..η μιλάμε με υποθέσεις?

Υ.Γ ο yian είχε μάθημα απ όσο ξερώ εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω. Ianos και blacky ούτε την πέμπτη hr8an kleanthis επίσης. Πες τους να μας πουν γιατί δεν ηρθαν οι ιδιοι γιατί και μονό με τον yian που αναφέρεις μονό εντυπώσεις προσπαθείς να κερδίσεις σταματά να μιλάς εξ ονόματος άλλων. Η μάλλον να μας πει ο jnk γιατί δεν ηρθέ απλά πρόσεχε μη μας πει ότι του είπες να μην έρθει και γι αυτό δεν ηρθε..οπως την άλλη φορά που άλλαξες 30 χρώματα..
Last edited by sf1n4k1 on Mon Feb 04, 2008 11:49 am, edited 1 time in total.

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Θα έκανες τουμπέκι αν είχαμε ψηφίσει το οκ χτες οι 17 που ήμασταν στην πίτα? Δεν απάντησες. Λογο να έχεις ως τι?Sτη δουλειά που προσφέρουν άλλοι ? Πληρώνει κανείς κανέναν εδώ και έχει λογο στο τι θα κάνει και πως?ειδικά αν δεν επηρεάζει την κοινότητα? Γιατί ουσιαστικά έχουμε κερδίσει την 80, δεν επηρεάστηκε κάπου η κοινότητα ..η μιλάμε με υποθέσεις?
Απάντησα, αν ήταν συνάντηση που σκοπό είχε τη λήψη αποφάσεων για θέματα του δικτύου θα ήμουν εκεί. Η χτεσινή συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Να έχω λόγο ως μέλος του δικτύου. Νόμιζα πως είμαι σε ένα δίκτυο όπου κάθε μέλος είναι σεβαστό και έχει λόγο (σε αντίθεση με το κακό pwn που λόγο είχαν μόνο οι ap admins). Οι αποφάσεις σχετικά με την εικόνα των υπηρεσιών προβολής του δικτύου επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ την κοινότητα και δεν υφαρπάζονται ούτε είναι ιδιοκτησία κανενός. Και αυτό νομίζω δείξανε πως το υποστηρίζουν και άλλοι εκτός από μένα. Σωστά;

mp

edit: Απλώς καταθέτω ονόματα απόντων, δε δημιουργώ εντυπώσεις. Οι εντυπώσεις δημιουργούνται από το γεγονός πως μία κοινότητα 30+ κόμβων δε καταφέρνει να συγκεντρώσει στο πιο σημαντικό εθιμοτυπικό γεγονός, την κοπή της πίτας, ούτε τόσα άτομα όσα ήταν στη συνάντηση της Πέμπτης. Και αυτό είναι λυπηρό.
Last edited by mp on Mon Feb 04, 2008 11:53 am, edited 1 time in total.

User avatar
korkakak
AMD Athlon
Posts: 992
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:52 pm
PWMN Wind Node ID: 87
Location: Πλατεία Όλγας

Post by korkakak »

Μαλακούδη χθές ανακαλούσες στην τάξη τον tweety και εμένα για το οτι δεν λαμβάνουμε τα μηνύματα. Σήμερα σε καλώ να ξανασκεφτείς:
Είναι και πάλι φανερή η εμπάθεια με το ex-pwn. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ποιος χωρίζει το δίκτυο, ποιος είναι αυτός που χαλάει την εικόνα ομοψυχίας που είχε φανεί την Πέμπτη το βράδυ. Δε γυρνάμε σε κανένα pwn.gr γιατί είμαστε μέλη του ασύρματου δικτύου της Πάτρας. Θέλουμε ένα φόρουμ που να ανήκει στην κοινότητα και να αντιπροσωπεύει την κοινότητα, όχι τις προσωπικές εμπάθειες τριών ατόμων.
Αυτό που λές είναι απλά χαζομάρες. Δεν υπάρχει καμία εμπάθεια με το pwn. Πρόβλημα με άτομα από το ex-pwn υπάρχει (πχ εσύ) που εμφανίζεστε μια στο τόσο με μηδενική προσφορά στο pwmn μόνο και μόνο για να σπείρετε την διχόνοια ακολουθώντας τακτικές του Διαίρει και Βασίλευε. Όταν καταλάβεις οτι όσα έχεις κάνει και όσα κάνεις σε έχουν καταντήσει γραφικό σαν την Ελένη Λουκά ίσως να σε κάνουν να αλλάξεις πολιτική προσέγγιση (ίσως να προσλάβεις και ένα επικοινωνιολόγο/δικηγόρο/ψυχίατρο και γω δεν ξέρω τι) και τότε θα βρούμε μια καρέκλίτσα να σου δώσουμε και σε εσένα και στην ακολουθία σου (μια όμως για όλους γιατί δεν έχουμε και χορηγούς και είμαστε φτωχοί).

Μέχρι τότε απλά Goodbye and goodluck.

ΥΓ πέραν του να ξεφουρνίζεις μπούρδες και ανυπόστατα πράγματα κάνε τις ολοκληρωμένες προτάσεις σου στο γειτονικό thread για το πως φαντάζεσαι το κοινοτικό site
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki

:arrow: my blog

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Mp kανείς λάθος είχαμε πει ότι την Κυριακή θα λύσουμε το θέμα forum-merge ελειπες..αν είχαμε πάρει απόφαση να έχει ταφόπλακα το forum του pwn στο 1ο νεκροταφείο Πάτρας θα τη σεβόσουν ?Αν παράλληλα συζητούσαμε και το host θα το σεβόσουν?Θα το βούλωνες πια ρε παιδί μου πώς να το πω?

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

sf1n4k1 wrote:Mp kανείς λάθος είχαμε πει ότι την Κυριακή θα λύσουμε το θέμα forum-merge ελειπες..αν είχαμε πάρει απόφαση να έχει ταφόπλακα το forum του pwn στο 1ο νεκροταφείο Πάτρας θα τη σεβόσουν ?Αν παράλληλα συζητούσαμε και το host θα το σεβόσουν?Θα το βούλωνες πια ρε παιδί μου πώς να το πω?
Νομίζω σου απάντησα.

mp

edit: Παραπάνω υπήρχε ένα post μου όπου απαντάω στο χρήστη korki και στα υβριστικά του σχόλια (ψυχίατρος, μπούρδες, ακολουθία κτλ). Το post μου διαγράφηκε, ενώ το υβριστικό περιεχόμενο του korki παραμένει.

Να χαίρεστε το ωραίο moderation. Αλά είπαμε, δικό σας το φόρουμ, δικό σας το μαχαίρι, δικό σας το πεπόνι.

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

korkakak wrote:Αυτό που λές είναι απλά χαζομάρες. Δεν υπάρχει καμία εμπάθεια με το pwn. Πρόβλημα με άτομα από το ex-pwn υπάρχει (πχ εσύ) που εμφανίζεστε μια στο τόσο με μηδενική προσφορά στο pwmn μόνο και μόνο για να σπείρετε την διχόνοια ακολουθώντας τακτικές του Διαίρει και Βασίλευε. Όταν καταλάβεις οτι όσα έχεις κάνει και όσα κάνεις σε έχουν καταντήσει γραφικό σαν την Ελένη Λουκά ίσως να σε κάνουν να αλλάξεις πολιτική προσέγγιση (ίσως να προσλάβεις και ένα επικοινωνιολόγο/δικηγόρο/ψυχίατρο και γω δεν ξέρω τι) και τότε θα βρούμε μια καρέκλίτσα να σου δώσουμε και σε εσένα και στην ακολουθία σου (μια όμως για όλους γιατί δεν έχουμε και χορηγούς και είμαστε φτωχοί).

Μέχρι τότε απλά Goodbye and goodluck.

ΥΓ πέραν του να ξεφουρνίζεις μπούρδες και ανυπόστατα πράγματα κάνε τις ολοκληρωμένες προτάσεις σου στο γειτονικό thread για το πως φαντάζεσαι το κοινοτικό site
Γραφικοί έχετε γίνει εσείς, γιατί πλέον όλοι σας έχουν καταλάβει πως έχετε εμπάθεια με όλους εμάς που προερχόμαστε από το ex-pwn. Διχόνοια σπέρνετε εσείς με το να διαιωνίζετε με τη στάση σας τον διαχωρισμό σε εμείς και εσείς. Διχόνοια σπέρνεις εσύ με το να μιλάς για ακολουθία, χωρίς να σέβεσαι την προσωπικότητα του καθενός. Δε ζήτησα ούτε επιθυμώ καμία καρέκλα, αλλά δε θα σωπάσω κιόλας επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου. Δεν αποτελεί ακολουθία όποιος συμφωνεί σε κάποια θέματα με μένα.

Λέξεις όπως μπούρδες, χαζομάρες εγώ δε θα χρησιμοποιήσω. Είναι φανερό από τον τρόπο που γράφεις πως είσαι εκτός εαυτού. Θα σου συνιστούσα να ηρεμήσεις. Θα σε παρακαλέσω επίσης να διαγράψεις από μόνος σου την αναφορά σου περί ψυχίατρου, μιας και είναι αντίθετη στους κανόνες του φόρουμ. Εκτός κι αν στο δικό σου φόρουμ είσαι υπεράνω και από τους κανόνες του. Να το ξέρουμε κι αυτό.

mp

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Αποχώρησε λοιπόν.. Αυτό περιμένουμε.. δεν έχουμε ούτε ωραίο mod ούτε ωραίο host. Αμολα φτιάξε δικό σου forum και κάνε κουμάντο. Υποδείξεις σε κάποιους λες και είσαι αφεντικό μη περιμένεις να δεχτούμε. Εκεί θα σε σβήνουμε full όταν απλά γραφεις για εντυπώσεις. Εμπάθεια με εσένα έχουμε όχι με όλους και με τον trv. Γενικά με το κακό modelo που παρουσιάσατε και οι 2 σαν admins στο PWN και τωρα κάνετε υποδείξεις.. Μη προσπαθείς να εμπλέξεις και άλλους για να είσαι καλυμμένος. εσύ και ο trv είστε το πρόβλημα εσείς καθαρά κανείς άλλος..αν δεν είχες εμπλακεί και στον tbl ίσως να ήταν εκεί το host. Και αν διαφωνεί κανένας απ αυτούς που μιλάς εξ ονόματος τους συνεχεία με το παραπάνω που λέω η αν δε το έχει καταλάβει ποιος είναι το μόνιμο πρόβλημα να μας το πει.

Locked