Απόψεις, γεγονότα κ δρώμενα συνάντησης 02/02, 19:00 Θεατράκι

Γενική Συζήτηση Θεμάτων του που αφορούν το δίκτυό μας
User avatar
korkakak
AMD Athlon
Posts: 992
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:52 pm
PWMN Wind Node ID: 87
Location: Πλατεία Όλγας

Post by korkakak »

pf wrote:Έπειτα απο τα τελευταία γεγονότα και από τις χτεσινές διευκρινίσεις του tweety στο mini-meeting, δηλώνω ότι αυτό είναι το τελευταίο ποστ μου σ' αυτό το φορουμ.
Δεν με πείραξε το γεγονός ότι τελικά ξεκαθαρίστηκε πως το φορουμ είναι μια ιδιόκτητη υπηρεσία όπως ο shoutcast server μου. Προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ είναι η βιτρίνα μας στον έξω κόσμο και ίσως είναι και η μόνη υπηρεσία που δεν πρεπει να ανήκει σε κανέναν.
Με πείραξε ότι συμφωνίσαμε όλοι για κάτι και την άλλη μέρα γίνεται κάτι διαφορετικό, σαν να μην έγινε ποτέ αυτή η συνάντηση. Αυτό εγώ το θεωρώ προσωπικό εμπαιγμό. Άν ο tweety είχε ξακαθαρίσει στη συνάντηση ή νωρίτερα αυτά που μας είπε εκ των υστέρων για το φορουμ των 3ών, μπορεί και να μην είχα αντίρρηση. Επειδή εξελίχθηκαν έτσι όμως τα πράγματα, δεν θέλω και δεν πρόκειται να συνεχίσω χρησιμοποιώ την υπηρεσία αυτή. Από χτες κατάλαβα ότι το ασύρματο δίκτυο της Πάτρας δεν έχει φόρουμ ακόμα, και ερωτηθείς από κάποιο νέο χρήστη για το ποιο είναι το φόρουμ απλά θα του λέω ότι δεν υπάρχει ακόμα.


Αν και δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σου Αντρέα ελπίζω αυτή σου η στάση, όπως και η παρόμοια στάση άλλων μελών να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας που να καλύπτει τα κενά αυτής εδώ ενισχύοντας την πολυφωνία και την πολυσυλλεκτικότητα. Μακάρι να προκύψουν και θετικά από όλη αυτή την διχογνωμία, και θα συμφωνήσω μαζί σου στο οτι έπρεπε να έχουμε αναφερθεί σε αυτά τα ζητήματα από πολύ πριν (δυστυχώς δεν υπήρξε ουσιαστικά αφορμή για μια τέτοια συζήτηση - και εμείς δεν είμαστε τύποι που βγάζουμε διαγγέλματα...).
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki

:arrow: my blog

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

@pf: Χαίρομαι για τη στάση σου, όπως και για του panoulix. Τελικά αποδεικνύεται πως δεν είμαστε ελέφαντες.

mp

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

korkakak wrote:(δυστυχώς δεν υπήρξε ουσιαστικά αφορμή για μια τέτοια συζήτηση - και εμείς δεν είμαστε τύποι που βγάζουμε διαγγέλματα...).
Να σου τονίσω ότι χτές όταν αναφέρθηκα ακριβώς γι'αυτό το θέμα στον tweety, μου είπε ότι αυτό ήταν αυτονόητο (το περί ιδιοκτησίας και ποιοί κάνουν/θα κάνουν (!?!?!?!?) κουμμάντο.

Τόσο καιρό δηλαδή ή "φταίει ο ΟΤΕ" ή "το forum δεν έχει πάγιο" (κατά τις σχετικές διαφημίσεις)... Κοινώς μήπως κάποιοι μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη των άλλων και θεωρούν τα ΜΗ αυτονόητα, αυτονόητα?

Ουσιαστικά σε αυτό έχετε κληθεί όλοι να πάρετε θέση άμεσα και με σαφήνεια. Όχι για να σας την πει κανείς, απλά για να γνωρίζει ο κόσμος, γιατί όπως φάνηκε, ΔΕ γνώριζε κανείς...Επίσης στο "διαγώνισμα" (όπως αναφέρθηκες χαριτολογώντας στο IRC) που έβαλε ο sostim, εμένα προσωπικά δε με πείθεις στα περισσότερα, λόγως του ότι υπάρχει μια σωστή μεν, ασαφής δε εικόνα των πραγμάτων...

Επίσης στο συγκεκριμένο "διαγώνισμα" καλέστηκαν να τοποθετηθούν όλοι τις ομάδας και προσωπικά σε ευχαριστώ ειλικρινά που ασχολήθηκες, πολλές από τις απόψεις σου είναι δημοκρατικές και σωστές (όχι όμως όλες κι όχι όλες ορθά κ σαφώς διατυπωμένες).

Αυτά και δε θα ήθελα να επεκταθώ περεταίρω. Για την ώρα θα συνεχίσω να προσφέρω υπηρεσίες στο δίκτυο μόνο από τον server μου κι όχι από τον εν λόγω forum, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει επίσημο και κοινόχρηστο forum για το PWMN. Με στεναχωρεί ειλικρινά πολύ αυτή η κίνηση κι αυτό γιατί είχα συνεισφέρει κατά την ταπεινεή μου άποψη σε πολλά στο forum αυτό, γνωρίζοντας όμως ότι είναι forum PWMN, επίσημο και κοινό εννιαίο forum όλων...
Your mind is twisted. How can I resist it?

User avatar
sostim
IBM 701
Posts: 14
Joined: Thu Mar 22, 2007 9:16 pm
PWMN Wind Node ID: 0
Location: Πάτρα, πριν το Χάραμα

Post by sostim »

Λυπάμαι ειλικρινά για την εικόνα που έχει και πάλι τις τελευταίες μέρες το forum αυτό. Επίσης korki λυπάμαι που δεν σπούδασα δικηγόρος για να είμαι απόλυτα σωστός στις φράσεις που χρησιμοποίησα στις ερωτήσεις μου. Ίσως ο tweety - με τον οποίο είχα τη χαρά και την τύχη προχθές να συζητήσουμε περισσότερο αυτά τα θέματα - μπορεί να καταλάβει καλύτερα το πνεύμα των ερωτήσεων.
Ακόμα και τώρα όμως θα ήθελα τις απαντήσεις των Itmy και Under (έστω κι με μία σύντομη απάντηση ότι έχουν καλυφθεί από τις απαντήσεις σας ή ότι δεν κρίνουν απαραίτητο πως θα πρέπει να μου απαντήσουν). Επειδή σκοπεύω να καταθέσω μία πρόταση για το νέο μοντέλο που ζητάνε αρκετοί από εδώ μέσα, θα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει σωστά και πλήρως τη θέση σας. Η πρόταση αυτή θα είναι με βάση τις γνώσεις μου και τη μέχρι τώρα εμπειρία μου και ενασχόληση τόσο με τα κοινά γενικώς όσο και με το ασύρματο δίκτυο.

Περιμένοντας...

sostim

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

Πολύ ήρεμοι είστε σήμερα. Τσάμπα ετοιμαστα τα pop-corn? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

Post Reply