Αναβάθμιση phpBB
Αναβάθμιση phpBB
Όπως μπορείτε να δείτε, ήδη είμαστε σε νέα έκδοση φόρουμ. σύντομα θα παρουσιασθούν και το υπόλοιπο set από νέες υπηρεσίες...
Stay tuned για αλλαγές στην εμφάνιση κτλ
Enjoy
εκ της ομάδας διαχείρησης
Stay tuned για αλλαγές στην εμφάνιση κτλ
Enjoy
εκ της ομάδας διαχείρησης
Re: Αναβάθμιση phpBB
Μπλάβο παιζάκια..αν και γυπίζει λίγο είναι τέλειο.
- panoulix
- Pentium IV
- PWMN Wind Node ID: 137
Εμένα μου θυμίζει το forum του Hwoarang και όχι κάτι καινούριο κι επίσης τα avatars λείπουν...
Your mind is twisted. How can I resist it?
Σιγά σιγά όλα θα γίνουν..ήταν να μη γίνει η αρχή..μπράβο και πάλι στην ομάδα..άντε σύντομα και το portal και οι υπηρεσίες..οεο
- korkakak
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 87
To logo που βλέπετε στο τρέχον skin κατασκευάστηκε από τον hybrid (WANA user) και σε αρκετές παραλαγές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από όλους μας.
Logos του hybrid:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από όλους μας.
Logos του hybrid:
- Attachments
-
- sitelogo_small4.png (16.12 KiB) Viewed 18596 times
-
- sitelogo_small3.png (18.38 KiB) Viewed 18597 times
-
- sitelogo_small2.png (16.74 KiB) Viewed 18599 times
-
- sitelogo_small.png (16.04 KiB) Viewed 18598 times
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
my blog
my blog
panoulix wrote:Εμένα μου θυμίζει το forum του Hwoarang και όχι κάτι καινούριο
fixedpanoulix wrote: κι επίσης τα avatars λείπουν...
- panoulix
- Pentium IV
- PWMN Wind Node ID: 137
keraia wrote:panoulix wrote:Εμένα μου θυμίζει το forum του Hwoarang και όχι κάτι καινούριο
fixedpanoulix wrote: κι επίσης τα avatars λείπουν...
Both fixed now...
Καλύτερα τα πράγματα τώρα όντως
Μεγειές, ωραία δουλίτσα.
Your mind is twisted. How can I resist it?
- astrapogiannos
- Motorola 6502
- PWMN Wind Node ID: 157
Αναβάθμιση ποιοτική και αισθητική.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν.
NTAKS LEME!
- Hwoarang
- Pentium
- PWMN Wind Node ID: 48
Πολυ ομορφο
Θα βόλευε και ένα quick response στα post αν ειναι ευκολο
Θα βόλευε και ένα quick response στα post αν ειναι ευκολο
Βασικά απο το pwmn.org καλύτερο ειναι....
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΞΕΡΟΥΜΕ.
επισης αν μπορει να γινει και μια αλλαγουλα στο wind id και να δεχεται μεγαλυτερα strings γιατι αρκετοι δεν εχουν μονο εναν κομβο
- korkakak
- AMD Athlon
To wind id δεν είναι string αλλά integer. Πρέπει να βάλετε ακριβώς* ενα κομβο (ο οποιος να σας ανήκει στο wind, να είστε δλδ registered admins (το ελληνικοτατο δηλωμένοι διαχειριστές δεν μου καθόταν καλά εξ ου και το αγγλικό))grigoris wrote:επισης αν μπορει να γινει και μια αλλαγουλα στο wind id και να δεχεται μεγαλυτερα strings γιατι αρκετοι δεν εχουν μονο εναν κομβο
Τα υπόλοιπα θα τα δειτε στην πράξη σύντομα
edit*: οχι τουλάχιστον αλλά ακριβώς
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
my blog
my blog
η ουσια δεν ειναι αν ειναι string, thong, tanga ή integer, αλλα οτι δεν μπορουμε να καταχωρησουμε και αλλα wind ids.
- korkakak
- AMD Athlon
Ναι είναι by design έτσι.grigoris wrote:η ουσια δεν ειναι αν ειναι string, thong, tanga ή integer, αλλα οτι δεν μπορουμε να καταχωρησουμε και αλλα wind ids.
Αρκεί ένα προς το παρόν αλλά μόλις ολοκληρωθεί το intergration θα σου βγάζει αυτόματα όλα τα wind nodes που διαθέτεις στο profile σου (με refs στο wind)
my blog
my blog
Στο παλιό φόρουμ, όταν έκανε expire το session (ή έκανες logout), τα μηνύματα που δεν είχες διαβάσει στο προηγούμενο session θεωρούνταν διαβασμένα, και αδιάβαστα φαίνονταν μόνο τα νέα μηνύματα που ήρθαν από το τελευταίο session. Τώρα αν ένα μήνυμα δε το διαβάσεις, είναι μόνιμα αδιάβαστο. Νομίζω η προηγούμενη λειτουργία ήταν πιο καλή.
mp
mp