SPN_Beat access?

Ένα forum για τους νέους χρήστες
User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

mp wrote: Επί του παρόντος, όπως είπα και νωρίτερα, ενδιαφέρομαι να συνδεθώ εγώ μόνο. Ειλικρινά, αν δεν είχε ο sf1n4k1 την προσωπική διαμάχη του με μένα, θα προτιμούσα να μπω στο SPN_koukos, αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε αυτό επί του παρόντος. Προς τι όλη αυτή η αντίδραση φίλε korki; Απλώς θέλω να γίνω μέλος του δικτύου σας.
Επι του παρόντος αλλά και μελλοντικά δεν πρόκειται να συνδεθείς..ούτε να λάβεις route/ping/traffic,σε κάποιο απο τα APs που διαχειρίζομαι συμπεριλαμβανομένου και του Koukou..και στην ένωση δλδ να φτάσεις σε ημίμετρα δίκτυα που συνεχίζεις να δημιουργείς..πάλι το ίδιο θα ισχύει..σε ειρωνίες, εντυπώσεις και προσβολή ξένων αλλά και του δικού μας δικτύου, απο εμένα (που δεν είμαι δημοκράτης όταν αρχίζει η δημοκρατία να καταντάει μαλακία)..θα πάρεις τον πούλο..όπως έλεγαν παλιά και σ ένα τηλεπαιχνίδι..

Οπότε θα ήθελα να γνωρίζω τις όποιες ips λάβει ο k. mp και την διαβεβαίωση οτι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει άλλες αυθαίρετα.

Τα παραπάνω τα γράφω τώρα νωρίς πριν ξαναδώ το έργο που έχω ξαναδεί..και πριν οι 30 γίνουν 7..

Υ.Γ Την κακή εικόνα θα περιμένουμε να την αλλάξεις..αν και "πλαστική" σε τέτοια δεν παίρνει..οπότε θα πρέπει ν αποτανθείς σε ψυχαναλυτή, μιας και η πληροφόρηση του όποιου στην λέει (πέραν του sf1n4k1) δεν είναι άλλη απ το να διαβάζει τα γραφομενά σου..

next?

Post Reply