Sf1n VS Hwoarang

Εδώ αναφερόμαστε σε προβλήματα που αφορούν το δίκτυο
Hwoarang
Pentium
PWMN Wind Node ID: 48

Post by Hwoarang »

Δεν αναφέρθηκα ούτε θ αναφερθω σε limit, κοινή λογική θέλει εφ όσον γνωρίζεις οτι στο ίδιο AP μ εσένα είναι κ άλλοι..και μερικοί γκρινιάζουν κ όλας..μέσα σ αυτούς και εσύ..τι θα κάνω το μπαμπά σας ή θα σας ψάχνω?Στο irc γιατί δεν είσαι?Γούστο σου καπέλο σου να μην είσαι θ απαντήσεις..αλλά να δεχτείς και το γούστο μου καπέλο μου να σε κόψω..γιατί εκεί σ έψαξα πρίν σε κόψω..
Σου έχω ξαναπει τιποτα 5 μηνες τώρα που είμαι μεσα? Μια φορα απλά ρωτησα γιατι κοπηκε το routing. Αμαν δηλαδη ρε συ
Δε θα φτιάξω κανόνες που έτσι κ αλλιώς ισχύουν..όπως το τι θα κάνω όποτε μου ρθει να το κάνω στον κόμβο μου..
οκ δεν το ήξερα
Δε θές να τσακωθείς αλλά κάνεις θέμα..κάτι που εσύ δημιούργησες..και θες να μάθεις πολιτικές και ιστορίες που δεν υπάρχουν στο μυαλό μου..ούτε θα υπάρξουν..

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ όσο μπερδεμένα τα βλέπεις..είσαι φιλοξενούμενος σε εξοπλισμό μου..αν σε χαλάει, οι εναλακτικές είπαμε υπάρχουν..;)
ούτε αυτό το ήξερα
a) Γενίκευσες μια μεμονωμένη κατάσταση που αφορούσε εμένα και εσένα όχι άλλους admin.
οκ έπρεπε να στείλω Pm
b) Έφερες λάθος παραδείγματα εμπλέκοντας τρίτους κατηγορώντας τους έμεσα οτι τι?leecharoun?..ναι και?κόπηκαν κ αυτοί όποτε χρειάστηκε..όπως και εσύ χτες που χρειάστηκε.
οκ λάθος
d) Oύτε 20 mins δεν κόπηκες και postares..irc..δεν το σκέφτηκες..είπες να το κάνεις πιο troll το θέμα σου.
Eγω φταιω ο μαλάκας που ειχα κοσμο εδώ και διαφήμιζα τις ταχύτητες στου SPN . Και έπιασαν και γέλαγαν με το κόψιμο του routing. Φυσικα κάταλαβες πως τους φάνηκε αυτό

Στα άλλα δεν απαντάω γιατι συνεχίζεις και χώνεις χωρίς λόγο και αιτία...

Συνέχισε να λες κι άλλα επειδη leechara 10'
Image
Blog :)

Comming soon . . .

cornilios
Pentium

Post by cornilios »

na baloyme kai emeis limit re ?
8) e?

sf1n4k1
Pentium IV
PWMN Wind Node ID: 95

Post by sf1n4k1 »

Οχι συνέχισε να λες εσύ επειδή την ώρα που leechares γάμαγες 2 άλλους..και ζήτα και ρέστα αν έχουν να σου δώσουν..

Δε θέλει διαφίμηση leech το SPN..φτάνει αισίως τα 12AP και τους 40+ users..θα μπορούσες επαναλαμβάνω να είσαι στο irc..και να δεις σε real time τι παίζει..όχι να postareis..εκεί τι διαφήμιζες?οτι υπάρχει δελτίο παραπόνων?Στημένο λίγο μου φαίνεται και το "διαφήμιζα", πες το σε καναν άλλον να τον πιάσει το φιλότιμο..

Και next time κάνε ενα click σ ενα εικονίδιο αριστερά στο forum

Image

Itmy
AMD Athlon
PWMN Wind Node ID: 108

Post by Itmy »

Το thread μου φαίνεται πολύ άκυρο. Το δίκτυο δε βασίζεται στην υποχρέωση του ap holder να προσφέρει υπηρεσίες . Έχει καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα. Πολιτικές δεν είναι υποχρεωμένος να έχει κανείς. Hwoarang τα ακόλουθα με ενόχλησαν και εμένα αρκετά:
Α μάλιστα

Δηλαδη έτσι αντιμετωπίζετε τα 10' traffic που είναι τα μοναδικά εδω και 4-5 μέρες? Δηλαδη leeching = μαχαίρι στο routing

Τουλάχιστον να τα λέτε αυτά να πράτω και εγώ αναλογα

Αν κόβετε εμένα έτσι θα πρέπει να κάνετε το ίδιο και σε όποιον άλλο leecharei. Kαι μην πείτε ότι leecharw μοναχός μου σε όλο το δίκτυο.

Δηλαδη πέρα απο τον Θανάση όλοι οι άλλοι admin συμφωνήτε με τέτοιες ακραίες μεθόδους?

Δεν σε είδα ποτε να κόψεις gypas ή firebot Rolling Eyes Rolling Eyes
Το λες σαν να είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου αναφέρει αν θα κλείσει τον κόμβο του, ή αν θα κάνει οποιαδήποτε αλλαγή που θα σε επηρεάσει.

Πιστεύω ότι δεν το εννοούσες με αυτή την έννοια, φαντάζομαι ότι θα είδες ότι κάτι δεν παίζει καλά με το δίκτυο και θα έτρεχες να βρείς το πρόβλημα νυχτιάτικα και δε θα μπορούσες ίσως να καταλάβεις τι συμβαίνει. (Το είχε πάθει και παλίοτερα ο Fire και ανέβαινε στις 2 τη νύχτα να κουνάει κεραίες μπας και φτιάξει :wink: ). Απλά θα έχεις σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι το να σου βάλει ο sfin ένα limit για να μπορέσουν να τελειώσουν ένα game που πιθανόν έπαιζαν για αρκετή ώρα, εφόσον δε σεε έβρισκε στο chat για να συνεννοηθείτε, δεν είναι τόσο φοβερό και δε θα έπρεπε να προκαλέσει τόση αναστάτωση. Και μη μου πεις ότι έχεις και παράπονο από το ap του sfin που δεν πέφτει ποτέ (Πού να ήσουν στου Κόρκι :lol: )
Death to all Fanatics

Hwoarang
Pentium

Post by Hwoarang »

Οχι συνέχισε να λες εσύ επειδή την ώρα που leechares γάμαγες 2 άλλους..και ζήτα και ρέστα αν έχουν να σου δώσουν..

Δε θέλει διαφίμηση leech το SPN..φτάνει αισίως τα 12AP και τους 40+ users..θα μπορούσες επαναλαμβάνω να είσαι στο irc..και να δεις σε real time τι παίζει..όχι να postareis..εκεί τι διαφήμιζες?οτι υπάρχει δελτίο παραπόνων?Στημένο λίγο μου φαίνεται και το "διαφήμιζα", πες το σε καναν άλλον να τον πιάσει το φιλότιμο..

Και next time κάνε ενα click σ ενα εικονίδιο αριστερά στο forum
Kαλα ρε Θανάση . Όπως θες. Τωρα αν εσυ ξέρεις καλύτερα τι έκανα εκεινη την ώρα πάω πάσο. Το ποιος τρολάρει τοση ώρα το βλέπουμε. Μια κουβέντα λέω εγω και απαντάς 80.

@ Itmy
Μα δεν έβαλε Limit ρε συ Bill. Εκοψε routing ( είπα και παραπανω οτι δεν είχα ping απο το συγκεκριμένο PC ) και έτρεχα να δω τι παίζει απο δω και απο κει. Δηλαδη αυτο δεν το καταλαβαίνετε? Εσας όταν έχει πρόβλημα το δίκτυο σας δεν τα κάνετε όλα άνω κάτω να δείτε τι τρέχει? Αν έβαζε Limit τοτε δεν θα υπήρχε πρόβλημα και θα καταλάβαινα ότι ενοχλω με το leecharisma και θα το κοβα. Δεν ειμαι ζωον. Αλλα το να κοπει το routing Μπορεί να σημαίνει οτι συνέβει απο το

α) χάλασε ένα καλώδιο και τρέχα γύρευε

έως

β) έπεσαν οι κεραίες

Τεσπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συνεχίζεις και μου χώνεις Θανάση . Ειλικρινά

bye
Image

Comming soon . . .

Itmy
AMD Athlon

Post by Itmy »

To καταλαβαίνω απόλυτα αλλα σκέψου ότι ο sfin έπαιζε game εκείνη την ώρα και laggare το σύμπαν. To να σου κόψει το route ήταν ίσως 1 click δουλειά ενώ το να βάλει limit είναι κάτι που πρώτα ίσως έπρεπε να διαβάσει το manual του mikrotik. Δε θα μπορούσε προφανώς να το κάνει στη διάρκεια του game.
Death to all Fanatics

Hwoarang
Pentium

Post by Hwoarang »

Ε οκ πάσω ρε παιδι μου. Μια χαρα ήρεμα ρωτάω στο πρώτο ποστ και απο κάτω πιάνει και μου χώνει ασύστολα. Δηλαδη ελεος. Να μην ξαναμιλήσω αν ειναι
Image

Comming soon . . .

sf1n4k1
Pentium IV

Post by sf1n4k1 »

Το γιατί στο εξήγησα..και για το routing..και όχι μόνο εγώ..

Το γιατί δε κατάλαβες δεν έχουμε πιάσει ακόμα...εξού και απαντάμε..

Τώρα αν trollarw γιατί εσύ δεν καταλαβαίνεις τ αυτονόητα ή γιατι δεν ήθελες να το ψάξεις όπως άλλες άπειρες φορές..πχ έπεφτε το ρέυμα σε θυμάμαι να μπαίνεις ιντερνετικά και να ρωτάς..χτες θεώρησες σωστό το να postareis..καλά έκανες..έλαβες απάντηση...γιατί αντ-απαντάς και για πιο θέμα με γενικό ύφος και style?Δηλαδή σε χαλάει το χώσιμο που σου έκανα και δε σε χαλάει το χώσιμο που έκανες σε όλους αλλά και στον fire/gypa??Εκεί σ έχω χάσει λίγο εγώ..και ψάχνω να σε βρω..εξού και συμπεραίνω κάτι εσκεμμένο..;-) Αν θες/μπορείς να αιτιολογήσεις το ύφος σου..post σου..όλο θέμα..εδώ είμαστε..

Itmy
AMD Athlon

Post by Itmy »

Ρε συ Hwoarang όσο ενοχλήθηκες εσύ που σου έκοψε το route και δεν ήξερες τι φταίει, άλλο τόσο ενοχλήθηκε ο sfin που του λές ότι πρεπει να καθορίσει την πολιτική του. Αυτές οι παρεξηγήσεις πάντως θα λύνονταν πιστεύω άμεσα στο irc. Το post στο forum είναι λίγο υπερβολικό.
Death to all Fanatics

cornilios
Pentium

Post by cornilios »

(Ναι..λόγος

..χρειαζόταν ο admin σου τα 5Mbps που τράβαγε το pc..προς 10.143.4.90

Μπορούσες να ρωτήσεις και στο irc απο άλλο pc..που δε του χε κοπεί το routing..)

kai koita parakato ti apanthses esy .......

den soy eipe kai tpt tragiko :P

Itmy
AMD Athlon

Post by Itmy »

Πάντως γενικά γουστάρω :D καιρό είχαμε να γράψουμε κάτι στο forum και να ανάψουν τα αίματα :twisted: :twisted: :twisted:
Death to all Fanatics

cornilios
Pentium

Post by cornilios »

kai tora kalamatianos...............OPAAA

Hwoarang
Pentium

Post by Hwoarang »

Υφος? Ποιο ύφος ρε Θανάση . Εγω δεν έχω τίποτα με τα παιδια. Ρώτησα απλα αν εχει συμβει και σε άλλους αυτό. Δεν ειμαι IRC τελευταια λογω φορτου εργασίας και δεν μπορω να ξέρω πότε παίζετε dota η πότε έχετε κάποιο πρόβλημα με την εκμετάλευση BW. Εφοσον είδες οτι δεν ήμουν IRC ( και γενικά δεν ήμουν τις τελέυταίες μέρες IRC) μπορούσαμε να το πάμε πιο ήρεμα το θέμα και να μου απαντάς ως Θανάσης και όχι ώς ΕΝΑΣ admin ΕΝΟΣ AP. Δεν σε γνωρισα χτες ούτε μπηκα χτες στο AP σου :(

ps: Ευκαιρία με αυτο το θέμα να αυξήσω και κανένα ποστ :roll: :roll:
Last edited by Hwoarang on Thu May 31, 2007 3:37 pm, edited 1 time in total.
Image

Comming soon . . .

Itmy
AMD Athlon

Post by Itmy »

Ας προσπαθήσουμε να το φτάσουμε 10 σελίδες. Ας πούμε για το ρόλο του mp λοιπόν.
Death to all Fanatics

sf1n4k1
Pentium IV

Post by sf1n4k1 »

Ναι κ εμένα μ άρεσε itmy..μου χει λείψει και ο mp τελικά τ ομολογώ.. :?

Μάρκο απλά είστε πολλοί πάνω..

Αν είχαμε μια πίτα χωρισμένη δια 7..σίγουρα έχεις το μεγαλύτερο κομματι της σε traffic λογω υπηρεσιών κτλ..μπορείς να έχεις όλη μέρα traffic και το ξέρεις..με πείραξε που έκανες post..και που το γενίκευσες..ενώ δεν ισχύουν τέτοιες μλκς και το ξέρεις..σύντομα θα μπεί 2ο..AP γιατί σύντομα απο 7 θα γίνετε..9..τώρα το γιατί έκοψα το routing..ούτε εγώ το κατάλαβα..αλλά δεν είχα και χρόνο να σε pingarw εκείνη την ώρα σε 30 sec έπεφτε ο fire..και χάναμε μια ώρα απ τη ζωή μας 6 άτομα..έγραψε 10kbit στο firewall του mikrotik..και έφυγα..15 mins μετά ήσουν unblocked υπέθεσα οτι θα έχεις μπει irc και θα στο έχουν πει..γιατί σε αναφέραμε..εκεί..δεν σου απάντησα έντονα στο 1ο post..παρόλο που με πείραξε το άνοιγμα του thread..ακριβώς γιατί είμαι ο Θανάσης και γιατί δεν μπήκες χτες..

Thats all folks..
Last edited by sf1n4k1 on Thu May 31, 2007 3:43 pm, edited 1 time in total.

Post Reply