Και μια από ναύπακτο από ένα γείτονα (κανόνισε είναι στις καφετέριες στους πρόποδες του κάστρου)
Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά η οπτική του τα σπάει.
Ωραία δουλειά πάντως, χαρά στο κουράγιο σου στο έρπειν, άλλοι πιστεύω θα sf1nωνάν εκεί μέσα
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
cornilios wrote:αντι να παρει ενα ποτηροτρυπανο ο βλαχος να κανει δουλεια του ,τα εκανε χαλια με το τρυπανι.(ελεος).
Νομίζω οτι τα ποτηροτρύπανα βγαίνουν σε μεγάλο Φ και το μόνο που θα κατάφερνε είναι να κόψει το κεραμίδι στην μέση (Και την μάνα του να τον κυνηγάει με την ομπρέλα (ή με την σκούπα κάτι τέλος πάντων))
~H συζήτηση περί κρεμμυδιών και κεραμιδιών διεγράφη από τα αντίστοιχα posts ως offtopic
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
cornilios wrote:αντι να παρει ενα ποτηροτρυπανο ο astrapogiannos να κανει δουλεια του ,τα εκανε χαλια με το τρυπανι.(ελεος).
ναι περιμενε μοντερειτορς ρε astrapogiannos.
νικο σιγα μην σου πει αν μονωσε η οχι
και με τι.....που θελει υγρη ρυτινη το 2βλο
korki <Κάποιες εκφράσεις αλλάξαν προς το ευπρεπέστερο>
Cornilios με κάλυψε ο korki. Με το ποτηροτρύπανο, θα διαλυόταν το κεραμίδι. Και γι'αυτό η τεχνική είναι η συγκεκριμένη. Πολλές μικρές τρύπες. Έτσι για να μαθαίνεις σιγά σιγά. Όσο αφορά τη μόνωση έγινε με μια στρώση αφρού πολυουρεθάνης και σιλικόνη. Κι αν θες να μάθεις κι άλλες λεπτομέρειες ρώτα.[/img]
Cornilios 1.9mb/s με Καμάρες, 2.7mb/s με Itmy.
Άντε γεια λέμε.
Κι όταν ξαναστήσω ταρατσάτο θα σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις τι να κάνω αφού δεν πιάνουν τα χέρια μου.