Μα γιατι δεν μιλαει κανεις? Εγω νόμιζα ότι θα μιλουσαν οι προτεργάτες του δικτύου όπως εσυ , ο Nίκος, ο Θανάσης κτλ....
Περιμένετε απο μένα και τον neoplan να μιλήσουμε?
ΧΜχμΧΜχμ ειδικά εσύ Μάρκο μπορούσες να μιλήσεις..και αρκετοί ακόμα..το θέμα δε νομίζω οτι το προλάβαμε. Ακόμα δεν έχω ονόματα όσων ψήνονται να μιλήσουν μπας και το ζητήσω άυριο..αν και δε το βλέπω.
Αφού στο τσακ δε το χάσαμε..να ενημερώσω οτι το PWMN απάντησε για την Ημερίδα τα παρακάτω, να είστε όλοι εκεί στις 28 ιουνίου:
"Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Πάτρας
Προς: Κ. ----
Σας ενημερώνουμε οτι θα συμμετάσχουμε με χαρά στην προσκλησή σας για την Ημερίδα με θέμα "Ευρυζωνικότητα, υποδομές, στρατηγική, προοπτικές και προβληματισμοί" με εισήγηση που θα παραθέσει ο Νίκος ---- και ο Χρήστος ------ που θα έχει τίτλο "Ευρυζωνικότητα και το φαινόμενο των ασύρματων μητροπολιτικών δικτύων"."
Ήδη έδωσα τα ονόματα και τον τίτλο και ετοιμάζουν ο under και ο korki το κείμενο-παρουσίαση. 10-15 λεπτά θα μιλήσουν τα παιδιά μας. Μόλις έχω νέα για το πρόγραμα θα ενημερώσω εδώ.
Κάποια στιγμή στο Σ/Κ θα κάνουμε πρόβα την παρουσίαση όσοι πιστοί προσέλθετε
ΥΓ θα ενημερώσουμε για ημ/νια ωρα και τόπο ανάλογα με το ποσοι ενδιαφέρονται να έρθουν. Παρακαλώ ποστάρετε εδώ όσοι ενδιαφέρονται να δουν το demo
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
Demo τελικά δεν έγινε. Το event του ΤΕΕ είναι το Σάββατο 28 Iουνίου
@ πολυχώρος Πολιτεία, Ακτή Δημέων 84
Εμφανιζόμαστε στις ~14:00 μην ξεχάσετε τα γιαούρτια και τις ντομάτες
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki