korkakak wrote:Είναι προφανές οτι εγώ εμμένω στην θέση μου περι κολυσιεργίας του trv, ενώ εσείς το αντίθετο και αντιδρώ και θα αντιδράσω σε κάθε του ανάμιξη περι διαχείρησης οποιασδήποτε υπηρεσίας κτλ. Προφανώς μέχρι να αποσυρθεί η πρόταση "trv" δεν θα καταλήξουμε πουθενά! Από εκεί και πέρα ας συζητάμε.
Προφανώς μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο, και η άποψή σου είναι σεβαστή. Ο Θανάσης είπε πως δε θα ήθελε τον trv σαν admin αλλά δε θα το κάνει και θέμα. Εσύ ασκείς κάποιου είδους veto;
Καλό είναι να μάθουμε και τη γνώμη των υπολοίπων ap admins του SPN, γιατί αν ένα τόσο ασήμαντο θέμα είναι ικανό να σταματήσει τη διαδικασία, μάλλον δεν υπήρχε ποτέ η διάθεση για ένωση ισότιμων κοινοτήτων, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.
Τα posts για τον trv είναι αρκετά για να χαλάσουν την εικόνα στους admins του PWN για το SPN και την ένωση σε κάτι νέο και μεγαλύτερο. Ελπίζω να μην την έχουν ήδη χαλάσει.
@sf1n4k1: Από τη στιγμή που θα έχουμε πολλούς admins, δε νομίζω πως τίθεται ζήτημα κάποιος να κολυσιεργεί. Οι υπηρεσίες κορμού του PWN (forum, cacti, wind) λειτουργούν καιρό τώρα άψογα και αυτό είναι έργο trv. Οφείλετε να τον σεβαστείτε και posts που τον προσβάλλουν προσωπικά να τα διορθώσετε.