Του χαλάσανε τη μπίζνα του κ. Μίλτου. Τη μπίζνα που νόμισε πως θα περνούσε στο ντούκου χάρη στην κομματική του ανάμειξη.
Μπράβο στους αντιστεκόμενους γείτονες που δε μασάνε.
Να προσέχουμε άλλη φορά για το ποιος θέλει ξύλο και ποιος όχι.
mp
Δεν υποστηρίζω την παράνομη μπίζνα του με τις κεραίες κινητής..αλλά δεν δικαιολογώ την παράνομη καταπάτηση οποιουδήποτε κατέστρεψε και τον ίδιο τον κόμβο του awmn λόγω άγνοιας η την παράνομη εξύβρισή του απ τον κάθε άσχετο mp να τον αποκαλεί κοματόσκυλο και να βγάζει συμπεράσματα..για τον νόμο που επικαλείσαι για τα 4μ "Τοποθετούνται επί υφιστάμενων δομικών κατασκευών ή επι μονοσωλήνιων ιστών ύψους έως 4μ, μετρούμενο απο τη βάση τους, και διαμέτρου 10cm"mp wrote:@sf1n4k1: Η νομοθεσία λέει για 4m από το ψηλότερο επίπεδο σημείο του κτιρίου. Από αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν πάει στα δικαστήρια, η νομολογία λέει πως τα 4m ισχύουν από το επίπεδο της ταράτσας, ή του τελευταίου ορόφου αν πρόκειται για σπίτι με σκεπή, και όχι από το ψηλότερο σημείο της σκεπής ή από δώματα κτλ. Οπότε είναι κάργα παράνομος.
Αν δίπλα στο σπίτι μου είχα κάποιον που έχει σηκώσει αυτό το έκτρωμα χωρίς άδεια, παραβιάζοντας τους νόμους για την ερασιτεχνική χρήση που σαφώς αναφέρουν μέχρι 3 interface ανά οικοδομικό τετράγωνο και μέχρι 1 πολυκατευθυντικό (omni) interface ανά 6 οικοδομικά τετράγωνα, παραβιάζοντας τους νόμους για τις κεραίες κινητής κτλ, να είσαι σίγουρος πως θα προσπαθούσα να διεκδικήσω το δίκιο μου. Ευτυχώς εκεί που μένω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Αναφέρονται σαφώς στο ΦΕΚ που διέπει την ερασιτεχνική χρήση του φάσματος του 2,4GHz. Το έχω διαβάσει προσωπικά όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα wifi, δε το βρίσκω τώρα αλλά θα το βρω και θα το επισυνάψω. Μπορεί όντως να αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας όπως λες, αλλά δε παύει να είναι νόμος του κράτους και να ισχύει.sf1n4k1 wrote:Το άλλο που λες για τα 3 interface ανα οικοδομικό τετράγωνο ξεπερνάει τα όρια της ηλιθιότητας καθώς 1ον δεν υφίσταται και 2ον σε ένα οικοδομικό τετράγωνο μπορεί να βρίσκονται και 300 διαφορετικά άτομα, ποιος ορίζει σε ποιον θα ανήκει ο ερασιτεχνικός εξοπλισμός και ποιον θα εξυπηρετεί?Που τα διάβασες αυτά?Μήπως δεν μπορώ να βάλω και 10 πιάτα nova στο μπαλκόνι μου?Συγκεντρώσου λίγο..
sf1n4k1 wrote:εγώ λέω και κανα θέμα της προκοπής..