Code: Select all
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
Value Name: IPEnableRouter
Value type: REG_DWORD
Value Data: 1
Code: Select all
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
Τώρα είδα οτι είναι πακέτο τα παραπάνω.xhaos wrote:έχω περάσει τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας για λύση ώστε να συνδεθώ επιτέλους και μόνιμα στο δίκτυο σας. αυτή τη στιγμη είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:
MikroTik (RIC/522) 5.1-5.8Ghz Integrated Router Antenna
• RouterBOARD 532
• 5.1-5.8 GHz 22 dBi Integrated Flat Panel Antenna
• 802.11a+b+g 54 Mbps MiniPCI wireless card
• MikroTik RouterOS with Level4 license
ή
MikroTik (RIC/522C) 5.1-5.8Ghz Integrated Router Antenna
Package includes:
• RouterBOARD 133C with MIPS CPU, 16 MB RAM, one LAN port
• 5.1-5.8 GHz 22 dBi Integrated Flat Panel Antenna
• 802.11a+b+g 54 Mbps MiniPCI wireless card
• MikroTik RouterOS with Level3 license
• 18V 18W power supply PoE
οι λύσεις αυτές μου αρέσουν γιατί έχουν περίπου το ίδιο κόστος με το να αγοράσω τα επιμέρους τμήματα ξεχωριστά.
έχετε να μου προτείνετε κάτι να προσέξω? υπάρχει κανένα άλλο προτεινόμενο configuration?
Αν αναρωτιέσε για την μετέπειτα επεκτασιμότητα μπορείς να βάζεις μια τέτοια συσκευή ανα link(1). Κάποιοι ήδη το κάνουν (awmn: user accoul κα) και το θεωρούν το βέλτιστο(και εγώ μάλλον προς τα εκεί τείνω). Καθώς αποκτάς και άλλα τέτοια μικρά SBC's σίγουρα ένα roofpc θα χρειαστεί μιας και σίγουρα θα χρειαζεσε load balancing, κάποιο ποιο έξυπνο routing protocol, queues κτλ (το CPU αυτών των συσκευών δεν επαρκεί συνήθως για πολλά και διαφορετικά "κόλπα").xhaos wrote:Αυτό που με ψήνει είναι το
RB411 + R52 + 15dB 2.4GHz Rootenna + PoE Bundle
(http://www.aerial.net/shop/product_info ... cts_id=454)
Αλλά δεν μου αρέσει που είναι μόνο για μια σύνδεση (λόγω του 411). Προτιμώ αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο το οποίο να μπορεί να φιλοξενήσει αργότερα και άλλες συνδέσεις.
Υπάρχει κάτι τέτοιο?