Παλιοί κανόνες του Φόρουμ

Γενικές Ανακοινώσεις του PWMN
Locked
keraia
Site Admin
Posts: 49
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:06 pm

Παλιοί κανόνες του Φόρουμ

Post by keraia »

Κατ' αρχάς θέλω να τονίσω οτι ο ίδιος χαρακτήρας που διέπει το hobby μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα θέλαμε να ισχύουν και εδώ.

Για αυτό τον λόγο ο μόνος κανόνας που θα ηταν επιθυμητό να σεβόμαστε όλοι είναι να μην χρησιμοποιούνται βαριοί χαρακτηρισμοί. Από εκεί και πέρα ΔΕΝ θα γίνεται λογοκρισία εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Επίσης προτίνεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν το ελληνικό πληκτρολόγιο [να γράφουν ελληνικά] αν και δεν είναι υποχρεωτικό ή δεσμευτικό για κανένα.

Καλώς ήλθατε όλοι

:D

keraia
Site Admin
Posts: 49
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:06 pm

Post by keraia »

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με το moderation.

Δημιουργήθηκε η κατηγορία off-topic στην οποία θα στέλνονται όλα τα off-topic θέματα. Από το forum off-topic θα διαγράφονται όλα τα μηνύματα αυτόματα [auto-pruning] μετά την πάροδο 30 ημερων από την ημερομηνία εισόδου των threads στο forum αυτό.

Μέχρι στιγμής γινόταν moderate μόνο τα τελευταία post που γραφόταν για να διατηρηθεί ο ειρμός της συζήτησης. Από εδώ και στο εξής [δεν ισχύει αναδρομικά για όσα έχουν λεχθεί] moderate θα γίνονται όλα τα post ασχέτως αν χάνεται ο ειρμός της συζήτησης.

Επειδή τα OFF-Topic ΔΕΝ είναι χώρος συζήτησης αλλά Recycle Bin για θέματα που δεν αφορούν το Forum αυτό, και εφόσον η κατάσταση παρεκτράπηκε τις τελευταίες ημέρες, πλέον τα Off-Topic διαγράφονται όσο πιο άμεσα γίνεται.

Το Forum ΔΕΝ αποτελεί χώρο για προσωπικές αντιπαραθέσεις και οτιδήποτε προσβλητικό θα διαγράφεται είτε άμεσα είτε μετά την υπόδειξη προς τους moderators για κάτι τέτοιο.

User avatar
tweety
486
Posts: 275
Joined: Sat Mar 10, 2007 2:33 am
PWMN Wind Node ID: 101

Post by tweety »

Και κάτι από τα παλιά από γειτονικό thread "SPN Forum Rules"...
Itmy wrote: Posted: Mon Mar 12, 2007 9:07 am Post subject: SPN Forum Rules
Ο ένας και μοναδικός κανόνας λειτουργίας του SPN:

Βασική προυπόθεση για την ομαλή συνύπαρξη στο δίκτυο είναι η κατανόηση των εξουσιών που διαθέτει ο καθένας. Έτσι λοιπόν απόλυτη εξουσία σε ένα AP έχει ο ιδιοκτήτης του και κανείς άλλος. (Συνεπώς και τα bacbone links γίνονται με συνενόηση των 2 πλευρών και ΜΟΝΟ αυτών).

Συνεπώς δεν υπάρχει η έννοια της ομαδικής απόφασης (με ψηφοφορίες και τέτοια) παρά μόνο ανεπίσημα, για θέματα που γίνονται από κοινού από το δίκτυο σαν σύνολο.

Αυτός ο κανονισμός είναι αποδεκτός από όλα τα μέχρι ώρας μέλη του SPN, πράγμα που κατά ένα βαθμό εξασφαλίζει την ύπαρξη αυτού του κανονισμού και στο μέλλον.

Ο κανονισμοός δίνει μεγάλες ελευθερίες στα μέλη του δικτύου, επιταχύνει και διευκολύνει την ανάπτυξη του δικτύου, και δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις και καυγάδες.

Locked