πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Εδώ αναφερόμαστε σε προβλήματα που αφορούν το δίκτυο
Post Reply
User avatar
tom111
Intel 80286
Posts: 86
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 »

Αλάζοντας το ρουτερ μου πριν μερικές μέρες με νέο για το vdsl (speedport) δεν μπορω να μπω με το winbox στο Mikrotik! Τα link μου παίζουν κανονικά, αλλά δεν μπορώ να εχω πρόσβαση στο Mikrotik. Τι μπορεί να φταίει?

User avatar
grigoris
AMD Athlon
Posts: 941
Joined: Mon Mar 12, 2007 12:25 pm
PWMN Wind ID: 74
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by grigoris »

κανε ενα σχεδιαγραμμα με τα μηχανηματα (pc, router, mikrotik, switch, etc), τί ΙΡ εχει το καθενα, netmask, gateways, etc

ετσι μην περιμενεις ουσιαστικη βοηθεια

User avatar
tom111
Intel 80286
Posts: 86
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 »

είναι οκ τώρα

User avatar
tom111
Intel 80286
Posts: 86
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 »

πριν λίγες μέρες έβαλα 100 mbps vdsl.Απενεργοποιησα την ip 6 απο το ρουτερ του και απενεργοποιησα την dhcp server toυ ρουτερ. Το θεμα ειναι οτι οταν πάω να μπω στο internet σερνετε η ταχυτητα!!! Τι μπορει να φταιει?

User avatar
aandre
Intel 8080
Posts: 23
Joined: Tue Apr 06, 2010 4:23 pm
PWMN Wind ID: 638
Location: Rio - Ag.Vasilios

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by aandre »

Μόνο με το wifi σέρνει ή και με καλώδιο?
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά μόνο στο wifi.
Έβαλα δεύτερο modem μόνο για access point wifi και δουλεύει κανονικά
Αλλοιός βάλε το mikrotik να δίνει gateway kai dns την ip του modem σου που έχει την vdsl

User avatar
tom111
Intel 80286
Posts: 86
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:16 pm
PWMN Wind ID: 737
Location: Μεσολόγγι
Contact:

Re: πρόβλημα με τοπικό δίκτυο

Post by tom111 »

Ένα switch έφταιγε, έβαλα άλλο και τώρα παίζει.

Post Reply