Το Εγκαταλήψαμε το PWMN
- pantak
- Eniac
- PWMN Wind Node ID: 581
Το Εγκαταλήψαμε το PWMN
Καλησπέρα τι γίνεται παιδιά το κλείσαμε το μαγαζί η έγινε καθαρά τοπική υπόθεση ???
pwmn.net_Ag.Vasileios κατέληξε τερματικός
έχω κρεμαστεί ουσιαστικά μόνο στο Pyrgaki τι να πω ?????
ελπίζω να έχω μιαν απάντηση
ευχαριστώ Pantak
pwmn.net_Ag.Vasileios κατέληξε τερματικός
έχω κρεμαστεί ουσιαστικά μόνο στο Pyrgaki τι να πω ?????
ελπίζω να έχω μιαν απάντηση
ευχαριστώ Pantak
ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ....ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
- tom111
- Intel 80286
- PWMN Wind Node ID: 737
Re: Το Εγκαταλήψαμε το PWMN
έχει δίκιο ο φίλος, μπορούμε όμως για μια νέα αρχή.Να δούμε πόσοι εχουμε μείνει και να σηκώσουμε υπηρεσίες.
Γεια σου Τακη!
Με ποιους εχεις λινκ?
Οι πιο σιγουροι προς τα μερη σου ειναι aviator και freelan πιστευω. Και του εκο οι κομβοι συνεχιζουν να παιζουν, αν και ειναι πλεον εκτος πατρων.
Σφινακης, ανδρεας εχουν σταματησει χρονια να ασχολουνται, αλλα θεωρω οτι δε θα κατεβασουν τους κομβους διοτι τους εξυπηρετουν για προσωπικη χρηση. Δε γνωριζω βεβαια ποσο ευκολο να τους βρεις.
Απο μεσα πατρα διατηρω λινκ με freelan απο τον tube
Δυστυχώς ο κομβος aviland στο Λαμπιρι Αχαΐας σταματησε να λειτουργει λόγω ...διαζυγίου. Το σπιτι μου στο Λαμπιρι το πηρε η πρωην γυναίκα μου και καταργησε τον κομβο. Λυπαμαι αλλα όπως εχασα το σπιτι μου, το αυτοκίνητό μου, την βαρκα μου και πολλά άλλα...χαθηκε και ο κομβος.
Ο κομβος aviator στην Πάτρα ομως λειτουργεί κανονικά και υπάρχουν και ελευθερα if για οποιον ενδιαφέρεται για νεο link

Ο κομβος aviator στην Πάτρα ομως λειτουργεί κανονικά και υπάρχουν και ελευθερα if για οποιον ενδιαφέρεται για νεο link
I am a proud member of PWMN
Εσυ να εισαι καλα Δημητρη και ολα τα αλλα θα τα βρεις!aviator wrote: ↑Fri Jul 13, 2018 8:34 amΔυστυχώς ο κομβος aviland στο Λαμπιρι Αχαΐας σταματησε να λειτουργει λόγω ...διαζυγίου. Το σπιτι μου στο Λαμπιρι το πηρε η πρωην γυναίκα μου και καταργησε τον κομβο. Λυπαμαι αλλα όπως εχασα το σπιτι μου, το αυτοκίνητό μου, την βαρκα μου και πολλά άλλα...χαθηκε και ο κομβος.![]()

- tom111
- Intel 80286
μήπως θα έπρεπε να δουμε και στη wind ποιοι κόμβοι είναι σε λειτουργία?
- pantak
- Eniac
Γρηγόρη καλησπέραgrigoris wrote: ↑Thu Jul 12, 2018 11:54 amΓεια σου Τακη!
Με ποιους εχεις λινκ?
Οι πιο σιγουροι προς τα μερη σου ειναι aviator και freelan πιστευω. Και του εκο οι κομβοι συνεχιζουν να παιζουν, αν και ειναι πλεον εκτος πατρων.
Σφινακης, ανδρεας εχουν σταματησει χρονια να ασχολουνται, αλλα θεωρω οτι δε θα κατεβασουν τους κομβους διοτι τους εξυπηρετουν για προσωπικη χρηση. Δε γνωριζω βεβαια ποσο ευκολο να τους βρεις.
είχα με aviland που έκλεισε έχω με τον Ανδρέα (#638) που φαίνεται τερματικός και με Πυργάκι (#965) με τον Δημήτρη τον Eco οπότε έχω κρεμαστεί στο Πυργάκι που έχει αρκετά προβλήματα το λινκ .
με τον Κώστα freelan είμαστε φίλοι με τον Κώστα αλλά δεν έχουμε καθόλου οπτική παρεμβάλλοντε βουνά . Απλά απέναντι που έχω πρόσβαση έχουν σταματήσει όλοι
καλή συνέχεια , είσαι εδώ ???
- pantak
- Eniac
Ελα Δημητρη εσυ να σαι καλα και ολα να σου πανε κατ ευχην !!!!!grigoris wrote: ↑Fri Jul 13, 2018 2:53 pmΕσυ να εισαι καλα Δημητρη και ολα τα αλλα θα τα βρεις!aviator wrote: ↑Fri Jul 13, 2018 8:34 amΔυστυχώς ο κομβος aviland στο Λαμπιρι Αχαΐας σταματησε να λειτουργει λόγω ...διαζυγίου. Το σπιτι μου στο Λαμπιρι το πηρε η πρωην γυναίκα μου και καταργησε τον κομβο. Λυπαμαι αλλα όπως εχασα το σπιτι μου, το αυτοκίνητό μου, την βαρκα μου και πολλά άλλα...χαθηκε και ο κομβος.![]()
Ο κομβος aviator στην Πάτρα ομως λειτουργεί κανονικά και υπάρχουν και ελευθερα if για οποιον ενδιαφέρεται για νεο link![]()
- pantak
- Eniac
Ποιος ενδιαφερεται για ενημερωση του Wind εδω εχουν πεσει βασικες λειτουργιες , τι να πω !!!!
- tom111
- Intel 80286
Απλά το αναφέρω για να μην ψαχνώμαστε στα τυφλά.Ως για λειτουργίες μπορώ να σηκώσω εγώ ένα σερβερ με τις αντιστοιχες υπηρεσίες που υπήρχαν.
ναι, μονιμα ελλαδα εδω και λιγους μηνες.pantak wrote: ↑Fri Jul 20, 2018 3:10 pmΓρηγόρη καλησπέραgrigoris wrote: ↑Thu Jul 12, 2018 11:54 amΓεια σου Τακη!
Με ποιους εχεις λινκ?
είχα με aviland που έκλεισε έχω με τον Ανδρέα (#638) που φαίνεται τερματικός και με Πυργάκι (#965) με τον Δημήτρη τον Eco οπότε έχω κρεμαστεί στο Πυργάκι που έχει αρκετά προβλήματα το λινκ .
με τον Κώστα freelan είμαστε φίλοι με τον Κώστα αλλά δεν έχουμε καθόλου οπτική παρεμβάλλοντε βουνά . Απλά απέναντι που έχω πρόσβαση έχουν σταματήσει όλοι
καλή συνέχεια , είσαι εδώ ???
Αρα ψαχνεις για δευτερο λινκ. Κοιταξε μηπως πιανεις το λινκ του tube προς freelan. Αν το ακους θα μπορουσες να συνδεθεις εκει, εισαι κοντα στην ιδια ευθεια.
Καλησπέρα παιδιά.
Μόλις απολύθηκα από τον στρατό.
Έχω 1 link Up αυτήν την στιγμή. (Αν και γίνετε μεταφορά του ιστού σε άλλον πύργο οποτε θα υπάρχουν κάποια αναμενόμενα downtimes για κάποιο καιρό)
Σκοπεύω να φτιάξω άλλο ένα με τον κόμβο Κύμα.
Aντε να ανεβεί η ομάδα λίγο
Έχω 1 link Up αυτήν την στιγμή. (Αν και γίνετε μεταφορά του ιστού σε άλλον πύργο οποτε θα υπάρχουν κάποια αναμενόμενα downtimes για κάποιο καιρό)
Aντε να ανεβεί η ομάδα λίγο

- tom111
- Intel 80286
Σωστός ο Γιώργος. 

Καλος πολιτης Γιωργο!george wrote: ↑Mon Jul 30, 2018 12:29 pmΚαλησπέρα παιδιά.
Aντε να ανεβεί η ομάδα λίγο![]()
Κυμα ποιος το εχει? Ο θανασης?
Καλος πολίτης.
Το Κυμα το εχει ο jason
εχω τηλ αν θέλετε
Το Κυμα το εχει ο jason
εχω τηλ αν θέλετε
I am a proud member of PWMN