pwmn host

Γενική Συζήτηση Θεμάτων του που αφορούν το δίκτυό μας

Που θέλουμε να μεταφερθούμε σαν web host?

Poll ended at Sat Jan 05, 2008 6:10 pm

tbl <-- free
4
27%
ianos <-- free
1
7%
jnk <-- free
0
No votes
trv <-- free
0
No votes
Σε κάποιον άλλο provider που θα ορίσουμε επι πληρωμή και θα επιβαρυνθούμε ολοι υπο μορφής εράνου?
8
53%
Κανένα από τα παραπάνω
2
13%
 
Total votes: 15

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

pwmn host

Post by sf1n4k1 »

Μετά τα όσα έχουν γίνει..της λάθος πόρτας αλλά και των παρακάτω :

Η επίτρεψη της πρόσβασης ενός ιστότοπου που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών προϋποθέτει και απαιτεί την τήρηση των παρακάτω κανόνων και όρων χρήσης.

Όλες οι οργανικές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών έχουν το δικαίωμα λειτουργίας ιστότοπων που παρουσιάζουν τις δραστηριότητές τους στο Διαδίκτυο μέσω της σύνδεσής με το Δίκτυο Τηλεματικής του Πανεπιστημίου.
Η λειτουργία του ιστότοπου μιας οργανικής μονάδας του Πανεπιστημίου οφείλει να αποσκοπεί στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης, στην προβολή των ερευνητικών ενδιαφερόντων της οργανικής μονάδας και γενικότερα στην προαγωγή των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων των μελών της κοινότητας του Ιδρύματος.
Για κάθε ιστότοπο ορίζεται Επιστημονικός Υπεύθυνος και Τεχνικός Υπεύθυνος. Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος πρέπει να είναι μέλος ΔΕΠ ή υπεύθυνος οργανικής μονάδας του Πανεπιστημίου. Τα στοιχεία επικοινωνίας του Επιστημονικού Υπεύθυνου και Τεχνικού Υπεύθυνου πρέπει να γίνονται γνωστά στο UPnet με τη σχετική αίτηση. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται με βάση την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του ιστότοπου. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι τα περιεχόμενα ενός ιστότοπου εκφράζουν επίσημες απόψεις του UPnet του Πανεπιστημίου Πατρών και των Πανεπιστημιακών του Οργάνων. Επίσης, τα περιεχόμενα αυτά δε δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το UPnet ή το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ο Τεχνικός Υπεύθυνος οφείλει να ενημερώνει το UPnet για οποιαδήποτε αλλαγή στην τεχνική διαμόρφωση του συστήματος, το οποίο φιλοξενεί τον ιστότοπο. Η τεχνική διαμόρφωση αφορά το όνομα περιοχής, τη διεύθυνση IP, τη δικτυακή πόρτα, το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό του εξυπηρετητή.
Η λειτουργία του δικτυακού τόπου γίνεται με βάση την υφιστάμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ειδικότερα με βάση τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση υλικού που παραβιάζει τους σχετικούς νόμους. Σε καμία περίπτωση οι σχετικές ευθύνες δε βαρύνουν το UPnet ή το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Η λειτουργία των ιστότοπων γίνεται με βάση την ακαδημαϊκή δεοντολογία. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται δραστηριότητες όπως:
Χρήση του ιστότοπου για εμπορικές δραστηριότητες, προβολή εμπορικών προϊόντων, υπηρεσιών και εταιρειών.
Προβολή και μεταβίβαση πορνογραφικού περιεχομένου
Δημοσίευση υλικού υβριστικού ή ρατσιστικού χαρακτήρα
Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω κανόνων λειτουργίας, το UPnet διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της σύνδεσης του συγκεκριμένου ιστότοπου με το Δίκτυο Τηλεματικής του Πανεπιστημίου.
Η αίτηση για λειτουργία ενός ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω κανόνων και όρων λειτουργίας.
Αν υπάρχει αμφιβολία για την αποδεκτή χρήση της υπηρεσίας, πριν τη δημοσίευση συγκεκριμένου υλικού, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος πρέπει να ενημερώνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το UPnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@upnet.gr, το οποίο θα δίνει τη σχετική έγκριση.

http://www.upnet.gr/law-webserver.php

Υπάρχει ανάγκη..μεταφοράς μας σε κάποιον web host που να μη μας επιβάλει αν θα έχουμε αγγελίες η όχι..και πολλά πολλά άλλα που καθιστούν παράνομο αυτό το forum σύμφωνα με τους παραπάνω κανονισμούς του Π.Π που μας hostarei χωρίς τη θελησή του ως ώρας.

Ψηφίστε τι θέλετε να γίνει..

User avatar
korkakak
AMD Athlon
Posts: 992
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:52 pm
PWMN Wind Node ID: 87
Location: Πλατεία Όλγας

Post by korkakak »

Μετά από τα όσα ειπώθηκαν η τελευταία επιλογή δεν αποτελεί λύση ούτε απάντηση, σε τίποτα. Δεν θέλω να διαχειρίζομαι τίποτα συλλογικό και να μου την λέει ο κάθε αγράμματος και ο κάθε άσχετος. Από 31/12/2007 και ώρα 00:01 (ξημερώματα πριν την πρωτοχρονιά) αν δεν έχει βρεθεί συλλογική λύση στο πρόβλημα το site θα κλείσει δια παντός μαζί με όποια άλλη διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρετε από τον host rodos.ceid.upatras.gr , ειδάλλως θα υπάρξει μετάβαση.

Η απόφαση μου είναι οριστική.

Κορκακακής Νίκος

(Για την ιστορία ψήφισα το προ τελευταίο : μετάβαση σε server επι πληρωμή)

---

Για να μην κάνω double post απλά να σας ενημερώσω οτι όσα αναφέρονται στο άλλο thread forum down, είναι ανυπόστατα. Υπάρχουν όλες οι επίσημες αιτήσεις που αφορούν το θέμα του host προς το upnet, και οποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι είτε ανόητος είτε απλά ψεύτης.
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki

:arrow: my blog

trv
486
Posts: 291
Joined: Mon Mar 12, 2007 2:47 pm
PWMN Wind Node ID: 0

Post by trv »

Εγω απλά να προσθέσω οτι η δικη μου λυση τουλαχιστον, μπορώ να συζητήσω να μας γίνει σε μορφή "δωρεας", αλλα αν υπαρχει προβλημα με αυτό (που βλεπω πως υπαρχει), μπορουμε απλα να παρουμε καποιο απο τα hosting πακετα που δίνει ετσι κ αλλιως η εταιρία.

Να θυμίσω οτι ο server ειναι dedicated της εταιριας, βρίσκεται ισως σε ενα απο τα πιο αξιοπιστα data centers στον κοσμο (στο αγγλικο data center της RackSpace για οσους γνωριζουν), και υπαρχει εγγυημένο uptime 99.9% με το αναλογο SLA.

Τα pings ειναι της ταξης 80-100ms απο ελλαδα, αναλογα τον provider.

Να ρωτίσω τιμή / μήνα για καποιο πακέτο αν θέλετε..

Ακομη και δωρεά δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα, ήδη ο server φιλοξενει πολλα πακέτα με τετοια μορφή, μεταξύ αυτών το site του BEST πάτρας, του φορουμ myprotia.gr κ.α.

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Οπότε το poll να λήξει νωρίτερα..?Γιατι λόγο εορτών το έβαλα 15 μέρες..31/12 πρέπει να έχει γίνει μεταφορά απ ότι κατάλαβα..αν θέλει και κάποιος ν αναλάβει τη διαχείρηση χωρίς να χρειάζεται να γράφουμε ν αναλύουμε και να ψάχνουμε την αλήθεια για τέτοια θέματα..θα μας βόλευε όλους...

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

Σύμφωνα με το thread http://forum.pwmn.net:800/viewtopic.php?t=613&start=45, η γνώμη μου έχει ειπωθεί. Είμαι της άποψης πρωτού γίνει η όποια μετάβαση/διακοπή, να γίνει ένα σωστό meeting από τους 5-6-7-8-10 που ασχολούμαστε ουσιαστικά με το δίκτυο και την εξέλιξη του και να συζητηθούν εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα ΟΛΕΣ οι απόψεις χωρίς να εκτοξέυοντια βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για τον καθένα που οδηγούν σε αγανακτήσεις, αντιπάθειες και βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Korki και ο Tweety κατά την ταπεινή μου γνώμη έχουν δίκιο να καλούν σε meeting τους όσους ενδιαφερόμενους ώστε να βρεθεί λύση και να παρθούν αποφάσεις και αυτή την άποψη συμμερίζομαι λοιπόν. Εφόσον τίθεται νομικό κι αντικρουώμενο ζήτημα όπως λέγεται (μιλάω έτσι γιατί πριν λίγο διάβασα όλα τα καταστατικά κλπ του UPNET), τότε η γνώμη για μετάβαση σε τρίτο φορέα ΧΩΡΙΣ την παροχή adds, banners κλπ, με βρίσκει σύμφωνο.

Πρωτού όμως γίνει κάτι τέτοιο, καλό είναι να ειπωθούν κάποια πράγματα από κοντά και από όλους γιατί είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ακουστούν όλων οι γνώμες και οι απόψεις.

Αυτά.
Your mind is twisted. How can I resist it?

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

korkakak wrote: Δεν θέλω να διαχειρίζομαι τίποτα συλλογικό και να μου την λέει ο κάθε αγράμματος και ο κάθε άσχετος. Από 31/12/2007 και ώρα 00:01 (ξημερώματα πριν την πρωτοχρονιά) αν δεν έχει βρεθεί συλλογική λύση στο πρόβλημα το site θα κλείσει δια παντός μαζί με όποια άλλη διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρετε από τον host rodos.ceid.upatras.gr , ειδάλλως θα υπάρξει μετάβαση.

Η απόφαση μου είναι οριστική.

Κορκακακής Νίκος
Σιγά, μας πήραν τα κλάμματα.

Τα περί αγράμματων και άσχετων σου επιστρέφονται. Επί της ουσίας τώρα: Αν μπορείς να εξασφαλίσεις ένα νόμιμο και μόνιμο hosting σε κόμβο του CEID, με χρήση πόρτας 80, με δυνατότητα διαχείρισης ακόμα κι αν εσύ φύγεις από εκεί, έχει καλώς και παραμένει εκεί που είναι (αν και πάλι προσωπικά διαφωνώ). Αν δε μπορείς, ενώ όλα τα παραπάνω που ανέφερα (δηλαδή μονιμότητα, δυνατότητα διαχείρισης, πόρτα 80) μπορούμε να τα έχουμε σε κάποιο από τα hosting που προσφέρθηκαν, θεωρώ πως πρέπει άμεσα να μεταφερθούμε.

Σε καθιστώ υπεύθυνο για τυχόν απώλεια της βάσης δεδομένων του wind και του forum του PWMN. Δεν είναι δική σου ιδιοκτησία αυτά, είναι του δικτύου μας.

Για το hosting, διαφωνώ την αγορά επί πληρωμή, ενώ υπάρχουν προσφορές για δωρεάν. Επίδης από την εμπειρία μου, διαφωνώ με εράνους και κοινόχρηστες δαπάνες, το PWN ταλανίστηκε από αυτό το θέμα και ευτυχώς το έληξε.
korkakak wrote:Για να μην κάνω double post απλά να σας ενημερώσω οτι όσα αναφέρονται στο άλλο thread forum down, είναι ανυπόστατα. Υπάρχουν όλες οι επίσημες αιτήσεις που αφορούν το θέμα του host προς το upnet, και οποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι είτε ανόητος είτε απλά ψεύτης.
Σου ζητήσαμε επανειλημένα να αναφέρεις το τι ισχύει και γιατί δεν έχουμε την πόρτα 80 αλλά αρνείσαι. Αφού είναι ανυπόστατα όπως λες, βγες και πες δημόσια που γίνεται το hosting, από που έχεις πάρει άδεια και εξήγησε γιατί δε μπορείς να χρησιμοποιείς την πόρτα 80. Διαφορετικά, ο ανόητος και ο ψεύτης είσαι εσύ.

mp

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

mp wrote:[Για το hosting, διαφωνώ την αγορά επί πληρωμή, ενώ υπάρχουν προσφορές για δωρεάν. Επίδης από την εμπειρία μου, διαφωνώ με εράνους και κοινόχρηστες δαπάνες, το PWN ταλανίστηκε από αυτό το θέμα και ευτυχώς το έληξε.
Ήμουν σίγουρος ότι θα διαφωνούσες εσύ ειδικά, όμως όπως κι εξήγησα και προηγουμένως, είναι γελοία τα bannerakia και τα μανταλάκια δεξιά κι αριστερά σε κάθε σελίδα και το τζάμπα δε σημαίνει πάντοτε και αξιοπιστία ή κύρος...
mp wrote:Σιγά, μας πήραν τα κλάμματα.
Please προσπάθησε μην είσαι κι εσύ τόσο ερειστικός ορισμένες φορές. Κοιτάμε να βρούμε μια λύση, όχι να ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Νομίζω?
mp wrote:Σε καθιστώ υπεύθυνο για τυχόν απώλεια της βάσης δεδομένων του wind και του forum του PWMN. Δεν είναι δική σου ιδιοκτησία αυτά, είναι του δικτύου μας.
Επίσης για να μην υπάρξουν ακριβώς τέτοιου είδους προστριβές, γι'αυτό και είμαι σύμφωνος να γίνει ένα meeting μετά τις γιορτές και να παρθούν κάποιες αποφάσεις.
Your mind is twisted. How can I resist it?

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

panoulix wrote:
mp wrote:[Για το hosting, διαφωνώ την αγορά επί πληρωμή, ενώ υπάρχουν προσφορές για δωρεάν. Επίδης από την εμπειρία μου, διαφωνώ με εράνους και κοινόχρηστες δαπάνες, το PWN ταλανίστηκε από αυτό το θέμα και ευτυχώς το έληξε.
Ήμουν σίγουρος ότι θα διαφωνούσες εσύ ειδικά, όμως όπως κι εξήγησα και προηγουμένως, είναι γελοία τα bannerakia και τα μανταλάκια δεξιά κι αριστερά σε κάθε σελίδα και το τζάμπα δε σημαίνει πάντοτε και αξιοπιστία ή κύρος...
O tbl δεσμεύτηκε πως δε θα υπάρχουν ούτε banners ούτε τίποτα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Οπότε δε τίθεται τέτοιο θέμα.
panoulix wrote:
mp wrote:Σιγά, μας πήραν τα κλάμματα.
Please προσπάθησε μην είσαι κι εσύ τόσο ερειστικός ορισμένες φορές. Κοιτάμε να βρούμε μια λύση, όχι αν ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Νομίζω?
Μα τι να γράψω; Μας λέει θα τα κλείσει όλα αν δε βρούμε λύση, ούτε λίγο ούτε πολύ μας απειλεί κι από πάνω!!! Σιγά ρε! Φοβηθήκαμε! Άντε μαζεύτε τον λίγο εσείς που τον ξέρετε.

mp

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

mp wrote:O tbl δεσμεύτηκε πως δε θα υπάρχουν ούτε banners ούτε τίποτα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Οπότε δε τίθεται τέτοιο θέμα.
Υπό συζήτησιν αυτό και με τους υπόλοιπους. Πρότεινα meeting μετά τις γιορτές να λυθούνε όλα με τα πνεύματα καταλαγιασμένα και κατασταλλαγμένα.
mp wrote:Μα τι να γράψω; Μας λέει θα τα κλείσει όλα αν δε βρούμε λύση, ούτε λίγο ούτε πολύ μας απειλεί κι από πάνω!!! Σιγά ρε! Φοβηθήκαμε! Άντε μαζεύτε τον λίγο εσείς που τον ξέρετε.
Εντάξει κι από τις 2 μεριές χρειάζεται ηρεμία και προσπάθεια κατανόησης. Προσωπικά θα μπορέσει κανείς να καταλάβει και τις 2 μεριές αν συντελούν σε έναν κοινό σκοπό. Αυτή είναι η ουσία, τα "εν βρασμώ ψυχής¨" δικαιολογούνται μέχρι ενός ορίου και αυτή τη στιγμή μιλάω για όλους, βάζοντας κι εμένα μέσα.
Your mind is twisted. How can I resist it?

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

@panoulix: Να κάνουμε συζήτηση από κοντά και να συζητήσουμε τι και με ποιον; Εδώ τι κάνουμε, δε κάνουμε συζήτηση; Εγώ ότι γράφω εδώ μέσα, τα ίδια θα έρθω και να πω και στη συνάντηση, αν κληθώ να συμμετάσχω. Τα πράγματα είναι απλά και δε θέλουν 10 μέρες συζήτηση. Σας καλύπτει η υπάρχουσα κατάσταση; Ναι ή όχι; Αν σας καλύπτει, ok, αλλά εγώ θα συνεχίσω να ασκώ την κριτική μου. Αν δε σας καλύπτει, έχουμε 4 προσφορές για εναλλακτικό hosting. Ξεκινάμε από την πρώτη, αν δε μας καλύπτει πάμε στη δεύτερη κ.ο.κ.

Τα υπόλοιπα περί "κρυφών" δηλώσεων σε person to person συναντήσεις για μένα είναι εκ του πονηρού. Εδώ, σε αυτό το forum, γίνεται ο διάλογος, και όποιος έχει κάτι ουσιώδες να πει, ας το πει.

Σ' αυτά που λες για το χαμήλωμα των τόνων ... δεν είμαι εγώ που χαρακτήρισα αγράμματους και άσχετους όσους διαφωνούν μαζί μου, άλλος το έκανε. Επίσης δικό μου post πριν λίγο αλλάχτηκε με βάναυσο τρόπο, από τον εν λόγω moderator/super admin. Έχω μάθει να απαντώ όπως μου απαντούν. Αν συνεχίσουν απαντήσεις στο ίδιο στυλ και χωρίς ουσία, θα απαντάω κι εγώ με τον ίδιο τρόπο.

mp

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

mp wrote:Τα υπόλοιπα περί "κρυφών" δηλώσεων σε person to person συναντήσεις για μένα είναι εκ του πονηρού.
Το τραβάς στα άκρα θα έλεγα χωρίς λόγο.
mp wrote:Επίσης δικό μου post πριν λίγο αλλάχτηκε με βάναυσο τρόπο, από τον εν λόγω moderator/super admin.
Έχεις την καλοσύνη να μου παραθέσεις τον link του εν λόγω post, καθώς και το τί αλλάχτηκε σε αυτό όπως λές? Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, απλά θέλω να το δω χωρίς να ψάξω περεταίρω που και τι...
Your mind is twisted. How can I resist it?

User avatar
Itmy
AMD Athlon
Posts: 893
Joined: Thu Mar 08, 2007 12:17 am
PWMN Wind Node ID: 108
Location: Itmy Territory
Contact:

Post by Itmy »

Να υποθεσω οτι στο "κανενα απο τα παραπανω" συμπεριλαμβανεται το να μεινει το site ως εχει?
Death to all Fanatics

trv
486
Posts: 291
Joined: Mon Mar 12, 2007 2:47 pm
PWMN Wind Node ID: 0

Post by trv »

korki οπως γνωριζεις ξεκιναει νεκρη περιοδος μεχρι τις πρωτες μερες του 2008 για του περισσοτερους, και κυριως για τους φοιτητες.

Καλο θα ηταν το "deadline" σου να το αλλαξεις για μια εβδομαδα αργοτερα, ωστε να μπορεσουν περισσοτεροι να καταθεσουν αποψεις ή να ειναι παροντες σε συναντηση.

Προσωπικα φευγω απο αυριο μεχρι 3/1..

User avatar
korkakak
AMD Athlon
Posts: 992
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:52 pm
PWMN Wind Node ID: 87
Location: Πλατεία Όλγας

Post by korkakak »

Itmy wrote:Να υποθεσω οτι στο "κανενα απο τα παραπανω" συμπεριλαμβανεται το να μεινει το site ως εχει?
Όχι είπαμε
trv wrote:korki οπως γνωριζεις ξεκιναει νεκρη περιοδος μεχρι τις πρωτες μερες του 2008 για του περισσοτερους, και κυριως για τους φοιτητες.

Καλο θα ηταν το "deadline" σου να το αλλαξεις για μια εβδομαδα αργοτερα, ωστε να μπορεσουν περισσοτεροι να καταθεσουν αποψεις ή να ειναι παροντες σε συναντηση.

Προσωπικα φευγω απο αυριο μεχρι 3/1..
Αυτός που θα αποφασίσει να το κάνει θα το αναλάβει από τότε. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τον τωρινό host θα διακοπούν οριστικά από την παραπάνω ημερομηνία.
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki

:arrow: my blog

User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Post by panoulix »

@mp Κάτι άλλο το οποίο θέλω να σημειώσω και πριν το ξέχασα, είναι ότι ΑΝ κι εφόσον το σύνολο των ενεργών μελών του PWMN αποφασίσει να προβούμε σε έναν webhoster διαφορετικό των δωρεάν tbl, ianos, trv, jnk και κριθεί απαραίτητο το να μαζεύονται τα χρήματα για την εκμίσθωση των υπηρεσιών αυτού, η μετάβαση θα γίνει κατα τον καθαυτόν τρόπο. Ο λόγος? Θα είναι μια απόφαση παρμένη από τα μέλη του PWMN στην πλειοψηφία τους και με δημοκρατικό τρόπο.
Οποιοσδήποτε λοιπόν ο οποίος δε συμφωνεί με κάτι τέτοιο, είναι ελεύθερος να διατυπώσει υπό ήρεμων τόνων και τεκμηριωμένα τις απόψεις του και τις διαφωνίες του, σεβόμενος την από κοινού απόφαση της κοινότητας. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το θέμα αυτό, sorry που δε το έθιξα πιο πριν.

Αν παρόλα αυτά βρίσκεις λάθος στην εν λόγω άποψή μου, παρακαλώ διόρθωσε με όπου σφάλλω.
Your mind is twisted. How can I resist it?

Post Reply