Εμείς μάθαμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εμπάθεια και πρόβλημα δήλωσα παραπάνω πως έχω μαζί σου για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν έχει σχέση με τους προερχόμενους από το ex-pwn πχ σεβομαι και παραδέχομαι τον eco που είναι κύριος και λέει μια κουβέντα και την τηρεί [εν περιλήψει είπε: αποχωρώ και αντε γεια] αντίθετα με εσένα που μας έχεις ταράξει στο αποχωρώ και αποχωρώ και δεν λες να φύγεις. Μα τόσο πολύ σου αρέσει εδώ τέλος πάντων;mp wrote: Γραφικοί έχετε γίνει εσείς, γιατί πλέον όλοι σας έχουν καταλάβει πως έχετε εμπάθεια με όλους εμάς που προερχόμαστε από το ex-pwn. Διχόνοια σπέρνετε εσείς με το να διαιωνίζετε με τη στάση σας τον διαχωρισμό σε εμείς και εσείς. Διχόνοια σπέρνεις εσύ με το να μιλάς για ακολουθία, χωρίς να σέβεσαι την προσωπικότητα του καθενός. Δε ζήτησα ούτε επιθυμώ καμία καρέκλα, αλλά δε θα σωπάσω κιόλας επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου. Δεν αποτελεί ακολουθία όποιος συμφωνεί σε κάποια θέματα με μένα.
Λέξεις όπως μπούρδες, χαζομάρες εγώ δε θα χρησιμοποιήσω. Είναι φανερό από τον τρόπο που γράφεις πως είσαι εκτός εαυτού. Θα σου συνιστούσα να ηρεμήσεις. Θα σε παρακαλέσω επίσης να διαγράψεις από μόνος σου την αναφορά σου περί ψυχίατρου, μιας και είναι αντίθετη στους κανόνες του φόρουμ. Εκτός κι αν στο δικό σου φόρουμ είσαι υπεράνω και από τους κανόνες του. Να το ξέρουμε κι αυτό.
mp
περι της διχόνοιας: Δεν προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μου λέγοντας οτι έχουμε μια αντιπαλότητα με τους ex-pwn όταν ρητά και κατηγορηματικά λέω οτι το πρόβλημα το έχουμε με εσένα τον διαφθορέα της ασύρματης κοινότητας;
περι των κανόνων: Αν ακολουθούσαμε τους κανόνες του φόορυμ πίστεψέ με θα είχες φύγει από εδώ δια παντός είτε το ήθελες είτε όχι
περι της ουσίας και κινήσεων εντυπωσιασμού: Αν ο κοπτόσουν για ένα κοινοτικό φόρουμ θα έκανες μια πρόταση για το πως να είναι αυτό, δεν κάνεις όμως γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός σου. Σκοπός σου είναι να μας προσβάλλεις και να προσβάλλεις αυτό το εργαλείο που σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεσαι ακόμα και αν δεν το λες καθαρά όπως κάναμε εγώ και οι υπόλοιπου "κλικαδόροι". Παραδέξου το λοιπόν και ακολούθησε την προτροπή του Θανάση.