Καλή συνέχεια σε όλους.

Γενικές Ανακοινώσεις του PWMN
Post Reply
User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by sf1n4k1 »

Θα ήθελα να βγουν τα "mod" rights του nick μου και να συνεχίσω να έχω τη δυνατότητα να κάνω edit τα ως ώρας posts μου. Οι λόγοι της αποχώρησης είναι προσωπικοί.

Οι εκκρεμότητες που έχω αφήσει στο δίκτυο είναι το link με Αγρίνιο. Καλό θα ήταν όποιος έχει όρεξη να μιλήσει με platon ή MacGyver γιατί το δίκτυό τους έχει αγοράσει εξοπλισμό για το link με το δίκτυο "μας" και "μας" περιμένει. Tweety itmy είναι ενήμεροι για το θέμα με κάθε λεπτομέρεια που είχα μέσω pm's απ τα παιδιά.

Καλή συνέχεια σε όλους.

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by mp »

Θανάση, επειδή και στο παρελθόν έχεις κάνει ανάλογες κινήσεις, θέλω να σου πω δυο-τρία πράγματα:
Με το να κάνεις τόσα post για υπηρεσίες/κόμβους που κλείνεις, δείχνεις ξεκάθαρα πόσο ενεργό μέλος του δικτύου είσαι. Η αποχώρησή σου δε θα κάνει το pwmn να κλείσει, αλλά σίγουρα θα το κάνει μικρότερο απ' ότι ήταν, κι αυτό είναι λυπηρό.
Το να αποχωρείς από την κοινότητα για μία διαμάχη με κάποιον, έναν ή δύο, είναι για μένα χαζό. Το δίκτυο έχει δεκάδες άτομα. Αν με αυτούς τους ένα-δύο δεν τα πας καλά και τυχαίνει να έχεις και links μαζί τους, αναζήτησε απλώς άλλα link, μην αποχωρείς από το δίκτυο. Δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης. Πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα πας καλά με κάποιον - αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να σταματάς σε μία στιγμή όσα έχεις κάνει για την κοινότητα. Από την άλλη, αν η απόφασή σου δεν οφείλεται σε διαμάχη με έναν-δύο αλλά είναι κάτι άλλο, καλό θα ήταν να ενημερώσεις την κοινότητα.
Επειδή λοιπόν θεωρώ πως η απόφασή σου ήρθε σε μια στιγμή έκρηξης πάνω στην κόντρα με ένα/δύο άτομα, θα σε καλέσω να αναθεωρήσεις την απόφασή σου και να σβήσεις όλα τα post που έκανες (μαζί και το δικό μου).

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by sf1n4k1 »

mp το παρελθόν δεν έχει καμία σχέση με το παρών. Δε μιλάμε για κοινόχρηστους εξοπλισμούς, για κόντρες που αφορούν το δίκτυο σαν υποδομή ή ανάπτυξη ή υπηρεσίες. Η απόφασή μου ωριμάζει εδώ και καιρό μέσα μου, δεν είναι μια στιγμή έκρηξης. Έχω σταματήσει καιρό να κάνω εκρήξεις..αυτό φαίνεται και απο εμάς τους 2 που μιλάμε σαν άνθρωποι...

Το δίκτυο δε πεθαίνει και κλείνοντας έτσι απότομα υπηρεσίες που φιλοξενώ για 2ο χρόνο δείχνει την προσπάθειά μου όχι να δείξω αν ήμουν ενεργό μέλος, αλλά να τις φιλοξενήσει ένα (ή περισσότερα) ήδη υπάρχον ενεργό μέλος άμεσα. Λυπηρό είναι που τις φιλοξενούσε ένας σταθερά, όχι που αποχωρεί.

Δεν αποχωρώ γιατί δε τα πάω καλά με έναν, δυο ή τρείς στο δίκτυο. Αποχωρώ συνηδειτά απο υπηρεσίες και κόμβους που αφορούν το δίκτυο και απο την προσφορά μου σε αυτό καθαρά για να το γευτώ σα δίκτυο,να προσφέρω σ εμένα πια αυτά που ζητάω απ το δίκτυο χωρίς να υπάρχει άγχος για το τι έπεσε, ποιον κρέμασα, ποιος δεν έχει internet ή ποιος κουμαντάρει και πως την κάθε υπηρεσία ή το κάθε link. Δυστηχώς ή ευτυχώς έτσι σκέφτομαι όταν προσφέρω..και αυτό που προσφέρω θέλω να δουλεύει για τον άλλον, απλά πιά κουράστικα να με αγχώνει. Είναι λίγο εγωιστικό και δεν έχει καμία σχέση με την βασική αρχή του δικτύου, αλλά αυτή έχει λυθεί απο καιρό. Έμαθα οτι είναι καλύτερα να είσαι μια ip του δικτύου παρά ένα nick με προσωπικότητα, όνομα και προσφορά.

Αποχωρώ επίσης γιατί πιστεύω οτι έδωσα στο δίκτυο και έχω πια αρχίσει να παίρνω πίσω αυτά που έδωσα χαλώντας την εικόνα του. Υπάρχουν πολλά ικανά άτομα ακόμα μέσα στο δίκτυο που μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα και να το ενώσουν και με άλλους 10 Νομούς.

Δε θα χαθώ απο το routing του δικτύου ακόμα και σαν client. Απλά οι κόμβοι μου αλλάζουν ρότα προς την εξυπηρετησή/ανάπτυξη/εξέλιξη/εκμάθηση μου περισσότερων πραγμάτων, γιατί το καράβι του pwmn έχει μείνει κατ εμέ σταθερό σ αυτά τα θέματα και δείχνω η αιτία αυτού του προβλήματος τουλάχιστον στον ευατό μου. Έχω δίψα να μάθω κι άλλα και ευχαριστώ δημόσια όλους σας για αυτά που διδάχτικα εδω μέσα.

Υ.Γ όπως βλέπεις είναι καθαρά προσωπικό και ψυχολογικό αν θες το θέμα της αποχώρησής μου :-) . Αν νιώσω καλύτερα θα επιστρέψω με άλλο ένα ολόκληρο δίκτυο να πέσει πάνω σ αυτό. Σημασία έχει οτι η ρότα μου κινείται προς τη δημιουργία του. Όλα τα παραπάνω τ απαντάω επειδή εσύ Πάνο θέλησες να τα μάθεις, αν οι παραπάνω απαντήσεις μου δείχνουν έκρηξη, χαζομάρα ή pwn τότε μπορεί να είμαι ακόμα, εκρηκτικός, χαζός και κολημένος σε pwn εποχές. Παρ όλα αυτά εγώ απο καιρό και κυρίως σήμερα απλά νιώθω ελεύθερος.

Υ.Γ2 Είμαι στη διάθεση όποιου πιστεύει οτι μπορεί να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες χωρίς να νιώθει άγχος και ευθύνη όπως εγώ, να βοηθήσω να τις στήσει στο services pc του για το pwmn.

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by mp »

Αν και διαφωνώ μαζί σου (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να "μάθεις" και να "ψάξεις κάτι νέο" μένοντας στο pwmn σαν πλήρες μέλος - με τους κόμβους και τις υπηρεσίες σου - και όχι σαν απλώς client κάπου) δεν έχω παρά να σεβαστώ την απόφασή σου.

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by sf1n4k1 »

Χωρίς links και ping δεν έχουν νόημα υπηρεσίες και κόμβοι..έχουν?Διακόπησαν 1ον για να μην είναι σπαστικές για το χρήστη μέσω dsl και 2ον για να προχωρήσει πιο άμεσα η φιλοξενία τους αλλού. Client δεν έχω μπει ακόμα κάπου..αν μπω θα αναρτηθούν και πάλι. Η ενημέρωση έγινε για να μη ψάχνονται όσοι τις χρησιμοποιούσαν.

User avatar
korkakak
AMD Athlon
Posts: 992
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:52 pm
PWMN Wind Node ID: 87
Location: Πλατεία Όλγας

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by korkakak »

Ρε παιδιά αυτά είναι χαζομάρες, και οι λόγοι ακόμα πιο αστείοι, απορώ με την ευκολία που κλείνετε κατεβάζετε και σταματάτε την λειτουργία κόμβων και υπηρεσιών για τους οποίους έχετε(έχουμε) δουλέψει εις βάρος άλλων ζητημάτων που μπορεί να αφορούν είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική μας ζωή.

Για αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε για τον καθένα σκέψου θάνο πόσο χρόνο προσωπικό ξόδεψες, και πως τον πετάς έτσι αβίαστα και χωρίς σκέψη...

Φιλικά
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki

:arrow: my blog

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by sf1n4k1 »

Τον χρόνο που ξοδέυουμε για το hobbie μας για να τον ξοδέυουμε, τον έχουμε. Είναι κάτι που μας αρέσει. Απο εκεί κ πέρα μ έχετε παρεξηγήσει αν νομίζετε οτι κατέβασα services για ένα καπρίτσιο ή μια κόντρα. Αν ήταν έτσι θα είχε κλείσει πολλές φορές το 6.66, ip χαλαρά πολύ γνωστή στο δίκτυο εξ αιτίας της αξιοπιστίας της τα τελευταία 2 χρόνια, αντίστοιχα το 1.1 που σε αξιοπιστία άνετα πια αγγίζει το 6.66 πια. Τα services κατ εμέ που κλείνουν κάθε βδομάδα για 2 μέρες ή κάθε τρίμηνο για το χαβαλέ κάποιου δεν είναι services, δεν είναι σεβασμός προς αυτούς που τα χρησιμοποιούν και είναι ανέντιμο απ τον ιδιοκτήτη τους να τα διαφημίζει και να τα προσφέρει. Παρ όλα αυτά νιώθω αποδεσμευμένος, ίσιχος οτι δε θα ξυπνήσω το πρωί και θα είναι όλα down εξ αιτίας εξωγενών παραγόντων και ειλικρινείς απέναντι στους χρήστες των services ώστε να μην ψάχνονται. Νόμιζω δε γίνεται πιο ξεκάθαρο.

Τα pc είναι on..το wifi έρχεται.... sf1ner walker

User avatar
soni
Intel 8088
Posts: 32
Joined: Wed May 16, 2007 1:14 am
PWMN Wind Node ID: 0
Location: Patra

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by soni »

Θανάση σε ευχαριστουμε.Εμενα προσωπικα με εχεις βοηθησει πολυ μαζι με τον tweety ,αλλα και ολο το δικτυο.Για εμας καλο ειναι να εισαι ενεργος οπως ησουν μεχρι τωρα, αλλα αν ειναι θεμα πιεσης και αγχους οπως ειπες και να προσφερεις και να μην υπαρχει ανταποκριση, τοτε νομιζω καλα εκανες για την αποφαση σου. Ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα στο δικτυο και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Wedition

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by Hwoarang »

Να σαι καλα Θαναση. Με βοηθησες παρα πολύ ( υπερβολικά πολύ θα ελεγα ) στο ξεκίνημα μου στο δίκτυο. Σε ευχαριστω. Καλη συνεχεια :)
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
TheKeyMaster
486
Posts: 356
Joined: Thu Mar 08, 2007 2:18 pm
PWMN Wind Node ID: 2
Location: Ougk_city

Re: Καλή συνέχεια σε όλους.

Post by TheKeyMaster »

Αρκετά λυπηρό αυτό που διάβασα.

Θανάση καλή συνέχεια!

Post Reply