Πρόταση για το Ενιαίο Ασύρματο Δ
Φοβάμαι πως θα περιμένεις άδικα. Όπως και στο forum του PWN, κανείς δε μιλάει. Κανείς εκτός από εμένα, τον trv και τον ianos. Ο ianos βέβαια προτιμά να σιωπά στο συγκεκριμένο θέμα από το να καταθέσει την αρνητική (απ' όσο μπορώ να ξέρω) άποψή του. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.sf1n4k1 wrote:Τελικά μόνο mp, trv και αρκετούς του SPN ενδιαφέρει πάλι το project του να υπάρχει κάτι ενιαίο στην Πάτρα?Οι υπόλοιποι AP holders του PWN δεν έχουν ούτε καν μια αρνητική αιτιολογημένη άποψη πάνω στην πρόταση αυτή?
Προσωπικά έχω θέσει το θέμα που συζητάμε εδώ και στην admin area του PWN forum.
mp
Την άποψη μου Πάνο την έχω καταθέσei στην προηγούμενη συζήτηση που έγινε πρίν λίγες μέρες στο άλλο thread εδώ και δεν έχει αλλάξει από τότε.mp wrote:Φοβάμαι πως θα περιμένεις άδικα. Όπως και στο forum του PWN, κανείς δε μιλάει. Κανείς εκτός από εμένα, τον trv και τον ianos. Ο ianos βέβαια προτιμά να σιωπά στο συγκεκριμένο θέμα από το να καταθέσει την αρνητική (απ' όσο μπορώ να ξέρω) άποψή του. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.sf1n4k1 wrote:Τελικά μόνο mp, trv και αρκετούς του SPN ενδιαφέρει πάλι το project του να υπάρχει κάτι ενιαίο στην Πάτρα?Οι υπόλοιποι AP holders του PWN δεν έχουν ούτε καν μια αρνητική αιτιολογημένη άποψη πάνω στην πρόταση αυτή?
mp
Ianos
We are the Borg
Resistance is futile
Resistance is futile
Την άποψη σου την έχεις καταθέσει Γιώργο..ως αρνητική?Ναι..ας πούμε..δεν ήταν και ποτέ ξεκάθαρη απόλυτα..τον λόγο δε μας είπες..γιατί δε θες να συμμετέχεις σε κάτι νέο?Είναι θέμα ιδεολογίας?Και τι ιδεολογία είναι αυτή που δεν ακολουθεί την κοινή άποψη και την συνεργασία-ένωση?Είναι θέμα απλά ψυχολογικό?Θα χάσεις κάποια εξουσία που νομίζεις οτι έχεις?Τι είναι τέλος πάντων αυτό που κρατά εσένα και άλλους 4-5 max?' στο να συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία στην ασύρματη κοινότητα της Πάτρας που λέγεται αρχικά ελέυθερο PWN και τελικά..αδιαφορία, διασύροντας και το όνομα, αλλά και την όλη κοινότητα στις γειτονικές κοινότητες αλλά και σε άλλες?ianos wrote:Την άποψη μου Πάνο την έχω καταθέσei στην προηγούμενη συζήτηση που έγινε πρίν λίγες μέρες στο άλλο thread εδώ και δεν έχει αλλάξει από τότε.mp wrote:Φοβάμαι πως θα περιμένεις άδικα. Όπως και στο forum του PWN, κανείς δε μιλάει. Κανείς εκτός από εμένα, τον trv και τον ianos. Ο ianos βέβαια προτιμά να σιωπά στο συγκεκριμένο θέμα από το να καταθέσει την αρνητική (απ' όσο μπορώ να ξέρω) άποψή του. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.sf1n4k1 wrote:Τελικά μόνο mp, trv και αρκετούς του SPN ενδιαφέρει πάλι το project του να υπάρχει κάτι ενιαίο στην Πάτρα?Οι υπόλοιποι AP holders του PWN δεν έχουν ούτε καν μια αρνητική αιτιολογημένη άποψη πάνω στην πρόταση αυτή?
mp
Ianos
Αν μπορούσες να είσαι και ξεκάθαρος αυτή τη φορά..θα ήταν κάτι χρήσιμο σ αυτόν τον επανειλημένο διάλογο..
Δύο είναι οι λόγοι που ειμαι αρνητικός αυτή τη στιγμή αφού πεθαίνεις να μάθειςsf1n4k1 wrote:Την άποψη σου την έχεις καταθέσει Γιώργο..ως αρνητική?Ναι..ας πούμε..δεν ήταν και ποτέ ξεκάθαρη απόλυτα..τον λόγο δε μας είπες..γιατί δε θες να συμμετέχεις σε κάτι νέο?Είναι θέμα ιδεολογίας?Και τι ιδεολογία είναι αυτή που δεν ακολουθεί την κοινή άποψη και την συνεργασία-ένωση?Είναι θέμα απλά ψυχολογικό?Θα χάσεις κάποια εξουσία που νομίζεις οτι έχεις?Τι είναι τέλος πάντων αυτό που κρατά εσένα και άλλους 4-5 max?' στο να συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία στην ασύρματη κοινότητα της Πάτρας που λέγεται αρχικά ελέυθερο PWN και τελικά..αδιαφορία, διασύροντας και το όνομα, αλλά και την όλη κοινότητα στις γειτονικές κοινότητες αλλά και σε άλλες?ianos wrote:Την άποψη μου Πάνο την έχω καταθέσei στην προηγούμενη συζήτηση που έγινε πρίν λίγες μέρες στο άλλο thread εδώ και δεν έχει αλλάξει από τότε.mp wrote: Φοβάμαι πως θα περιμένεις άδικα. Όπως και στο forum του PWN, κανείς δε μιλάει. Κανείς εκτός από εμένα, τον trv και τον ianos. Ο ianos βέβαια προτιμά να σιωπά στο συγκεκριμένο θέμα από το να καταθέσει την αρνητική (απ' όσο μπορώ να ξέρω) άποψή του. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.
mp
Ianos
Αν μπορούσες να είσαι και ξεκάθαρος αυτή τη φορά..θα ήταν κάτι χρήσιμο σ αυτόν τον επανειλημένο δίαλογο..

2) Δεν συμφωνώ/γουστάρω την ιδεολογία/νοοτροπλια/κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο SPN. Sorry αλλά δεν "κολλάω", τόσο παράξενο είναι αυτο?
Για τους 4-5 που αναφέρεις παραπάνω δε ξέρω τι/αν πρόβλημα έχουν αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους. Για άλλη μια φόρα εγώ μιλάω για μένα. 'Οσο για την κοροιδία Θανάση αυτή υπάρχει μόνο στο μυαλό σου. Ο καθένας μπορεί να επίλέξει αν και που θα συνδεθεί. Δεν νομίζω ότι το PWN εγγυήθηκε κάτι σε κανέναν για να μπορεί να ισχυρισθε κάποιος μετά ότι τον κοροίδεψαν. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Το PWN φθίνει μέρα με την ημέρα. και σαν μέλος του μου αναλογεί κάποιο μερίδιο αλλά δε νομίζω ότι έχουμε κοροιδέψει κανέναν.
Δεν ξέρω αν τα θεωρέις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα τώρα αλλά έτσι τα βλέπω εγώ.
Ianos
We are the Borg
Resistance is futile
Resistance is futile
Κοροϊδία είναι στον ίδιο μας τον εαυτό το να υπάρχουν 2 δίκτυα 2 wind 2 address space 2 forum 2 όλα και όχι κοροϊδία σε 3ους..για κάτι που όπως κ εσύ λες φθίνει..
Το οτι δεν έχεις χρόνο ν ασχοληθείς..θα έπρεπε να είναι άλλος ένας λόγος στο να συμφωνήσεις να σταματήσει αυτό το κομφούζιο που δημιουργείται με την ύπαρξη 2 δικτύων..δε σου ζήτησε κανείς να αφιερώσεις καναν αιώνα απ τον πολύτιμο χρόνο σου, αλλά να ξεκολήσεις εσύ και 4-5 που δε πρόκειται να τους ρωτήσω..θα έπρεπε ήδη να έχουν αναρωτηθεί απο μόνοι τους ή θα έπρεπε ήδη να το έχουν γυρίσει σε prive, σταματώντας την δήθεν ελέυθερη ιδέα PWN μπερδέυοντας τους πάντες..και αφήνοντας να παίρνει η μπάλα τους πάντες..
Σε γειτονικό μας δίκτυο στο αγρίνιο..που προσπάθησε να έρθει σ επαφή με το PWN..για link..η σηζήτηση έχει προχωρήσει για το που θα βγάλουν link..τυχαία έπεσα πάνω..
Αν εσένα και τους 4-5 δέ σε χαλάει η εικόνα της πόλης σου..αρκέσου σε δήθεν δικαιολογίες χρόνου που δεν έχεις για κάτι που δεν είναι 30 min υπόθεση..και μείνε σταθερός στις απόψεις σου..με τις 4-5 omni..απλά βρείτε και ένα τρόπο να μη μας εκθέτετε όλους..όσους ενδιαφέρονται, με την αδιαφορία σας..
Ευχαριστώ για την κατανόηση..
Το οτι δεν έχεις χρόνο ν ασχοληθείς..θα έπρεπε να είναι άλλος ένας λόγος στο να συμφωνήσεις να σταματήσει αυτό το κομφούζιο που δημιουργείται με την ύπαρξη 2 δικτύων..δε σου ζήτησε κανείς να αφιερώσεις καναν αιώνα απ τον πολύτιμο χρόνο σου, αλλά να ξεκολήσεις εσύ και 4-5 που δε πρόκειται να τους ρωτήσω..θα έπρεπε ήδη να έχουν αναρωτηθεί απο μόνοι τους ή θα έπρεπε ήδη να το έχουν γυρίσει σε prive, σταματώντας την δήθεν ελέυθερη ιδέα PWN μπερδέυοντας τους πάντες..και αφήνοντας να παίρνει η μπάλα τους πάντες..
Σε γειτονικό μας δίκτυο στο αγρίνιο..που προσπάθησε να έρθει σ επαφή με το PWN..για link..η σηζήτηση έχει προχωρήσει για το που θα βγάλουν link..τυχαία έπεσα πάνω..
Με το δίκιο του το παληκάρι..τι να πρωτοδιαβάσει απ το κομφούζιο και απ τα χάλια μας..και τι συμπέρασμα να βγάλει?alfadeck wrote:Διαβασα καμποσα threads και απο οτι καταλαβα (αν καταλαβα καλα) σου απαντησε το SPN για ενα κομβο του ενω εισαι καταχωρημενος στο PWN!
Και ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους? (παλι αν καταλαβα καλα το ενα απο τα δυο αποτελειται μονο απο ραδιοερασιτεχνες - καλα αυτοι το βιολι τους οπου τους συναντησεις)
Τελικα απο πλευρας μας εχει νοημα η συνδεση? Παρατηρω οτι ειμαστε κλασεις μπροστα και απο το PWN και το SPN. Εμεις παιζουμε με BGP και mikrotik και οι τυποι ιδρωνουν με linksys WRT και ΟSFP.
Nα ξεκαθαρισουμε την πλευρα μας και οποιος θελει μας ακολουθει (παρατησα οτι στο SPN πρεπει να συμμετεχει και ο cirrus!)
Kαι κατι ακομα. Βρε Πλατωνα αφου δεν θες να ειμαστε 2-3 δικτυα διαφορετικα, γιατι δεν "νερονουμε" το κρασι μας ολοι απο λιγο να το κανουμε ενα μεγαλο? Καλυτερα δεν ειναι ετσι? Εξαλου οι κανονες που εχουμε ειναι λιγοι και οχι αυστηροι.
Επισης επειδη εισαι γραμμενος στο PWN στειλε κανενα μυνημα ston ncar με τον κομβο ipm να δει και το δικο μας forum.
Εξαλου το Μεσολογγι απο οτι φαινεται μαλλον με εμας θα συμπραξει μεχρι στιγμης.
Αν εσένα και τους 4-5 δέ σε χαλάει η εικόνα της πόλης σου..αρκέσου σε δήθεν δικαιολογίες χρόνου που δεν έχεις για κάτι που δεν είναι 30 min υπόθεση..και μείνε σταθερός στις απόψεις σου..με τις 4-5 omni..απλά βρείτε και ένα τρόπο να μη μας εκθέτετε όλους..όσους ενδιαφέρονται, με την αδιαφορία σας..
Ευχαριστώ για την κατανόηση..
- FireGate_13
- 386
- PWMN Wind Node ID: 0
Ianos μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις σε μένα που είμαι μικρός και δεν καταλαβαίνω για ποια νοοτροπία μιλάς? Τι είναι ακριβώς αυτό που σε εννοχλεί??
Απο όσο ξέρω το δικτυό μας υφισταται κάτω απο την ιδέα της ελευθερίας, αν δεν σου αρέσει αυτό μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά.
Όσο για τον τεράστιο χρόνο που θα σου πάρει να πεις ένα ναι στο IRC για την σύνδεση πιστεύω ότι πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δεν ζητήσαμε ούτε να έρθεις πάνω στις ταράτσες μας ούτε να μας προγραμμάτίσεις κάποιο πρωτόκολλο routing.
Ευχαριστώ.
Απο όσο ξέρω το δικτυό μας υφισταται κάτω απο την ιδέα της ελευθερίας, αν δεν σου αρέσει αυτό μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά.
Όσο για τον τεράστιο χρόνο που θα σου πάρει να πεις ένα ναι στο IRC για την σύνδεση πιστεύω ότι πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δεν ζητήσαμε ούτε να έρθεις πάνω στις ταράτσες μας ούτε να μας προγραμμάτίσεις κάποιο πρωτόκολλο routing.
Ευχαριστώ.
FireGate_13 Was Here!
BeWare!!!
BeWare!!!
Γι αυτό σου λέω ΞΕΚΟΛΑ..γιατί είσαι κολημένος με ιδεολογίες και κλίματα που δεν υπάρχουν..δε σου ζήτησε κανείς ν αρχίσεις κολιτιλίκια..να μη μπερδέυεις τον κόσμο σου ζητάμε..εσύ κ άλλοι 4 που έχετε απομείνει, παρέχοντας επιτέλους ομοιομορφία στην ελέυθερη ασύρματη κοινότητα της Πάτρας..εκτός αν μέσα στην αδιαφορία σας..σας ενδιαφέρει και το να κάνετε ζημιά..γιατί τα παραπάνω που σου παρέθεσα..είναι ζημιά..όπως και να το κάνουμε..για όλους όσους τους ενδιαφέρει το ασύρματο δίκτυο..ianos wrote:ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!ianos wrote: 2) Δεν συμφωνώ/γουστάρω την ιδεολογία/νοοτροπλια/κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο SPN. Sorry αλλά δεν "κολλάω", τόσο παράξενο είναι αυτο?
Ianos
Ελπίζω να το πιάνεις κάπως..γιατί αν θυμάμαι καλά, μιλάω με τον ίδιο Γιώργο που άνοιγε thread για το 802.11g οτι χαλάει την μπάντα..και αδιαφορεί για την εικόνα της μπάντας και της πόλης του..μένοντας κολλημένος σε ιδεολογίες και φαντάσματα..
Οπότε σκέψου λίγο την περίπτωση του να ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΩ τη στάση σου..δε με καλύπτει απ τον Γιώργο που ξέρω..
τι το παρακαλατε ρε? αφου το παιδι δεν ειναι και στα πολυ καλα να απαντησει τωρα,αφου κανει ποδηλατο τι τον ενοχλειτε?
θανο μην σε απασχολει και τοσο ρε,
ποιος ειναι ο ronaldinio?αφου η μεταγραφη θα ειναι χαλια αμα ερθει στο spn,αντε παρατηστε τον .....
και ξεκολλατε με ΑΥΤΟΥΣ.
οποιος θελει ξερει που να σας βρει.
θανο μην σε απασχολει και τοσο ρε,

και ξεκολλατε με ΑΥΤΟΥΣ.
οποιος θελει ξερει που να σας βρει.
MP:
επειδη το pwn το πατε κατα διαολου οπως βλεπεις,οι του συναφιου σου τα εχουν κανει κωλε ολε απο οτι βλεπεις γιατι αυτο αξιζουν με το κομπλεξ που εχουν καποιοι απο εκει.
εσεις θα το κανετε το pwn ξε-pwn και θα ριξετε ευθυνες σε αλλους(spn).
και αφου δεν περνεις μερος σε κατι τετοιο (δλδ να μην χαλασει αυτο που εφτιαξαν καποιοι)σωστε το γιατι σας βλεπω μαγκουφηδες μετα.
και το λεω σε εσενα γιατι εσενα ξερω,οσο σε ξερω τελος παντων.
ειναι κριμα καποιοι να το κανουν #%^@ το pwn,οχι οτι με ενδιαφερη, αλλα μερικοι το πονανε απο οτι βλεπω,και καποιοι αλλοι το γραφουν στα #@$% τους
και στην τελικη νομιζω δεν τρεχει και κατι το γυρναμε εμεις σε pwn και σας γειωνουμε .αχαχα
pwn-spn
*μην το παρεις εντελος προσωπικα....αλλιως κανε ποδηλατο
επειδη το pwn το πατε κατα διαολου οπως βλεπεις,οι του συναφιου σου τα εχουν κανει κωλε ολε απο οτι βλεπεις γιατι αυτο αξιζουν με το κομπλεξ που εχουν καποιοι απο εκει.
εσεις θα το κανετε το pwn ξε-pwn και θα ριξετε ευθυνες σε αλλους(spn).
και αφου δεν περνεις μερος σε κατι τετοιο (δλδ να μην χαλασει αυτο που εφτιαξαν καποιοι)σωστε το γιατι σας βλεπω μαγκουφηδες μετα.
και το λεω σε εσενα γιατι εσενα ξερω,οσο σε ξερω τελος παντων.
ειναι κριμα καποιοι να το κανουν #%^@ το pwn,οχι οτι με ενδιαφερη, αλλα μερικοι το πονανε απο οτι βλεπω,και καποιοι αλλοι το γραφουν στα #@$% τους

και στην τελικη νομιζω δεν τρεχει και κατι το γυρναμε εμεις σε pwn και σας γειωνουμε .αχαχα
pwn-spn

*μην το παρεις εντελος προσωπικα....αλλιως κανε ποδηλατο

Cornilie εδώ προσπαθούμε να ξεπεραστούν τα κόμπλεξ ανωτερότητας/κατωτερότητας/ιδεολογίας..και εσύ δημιουργείς κ άλλα?Δεν παρακαλάμε κανέναν..προσπαθούμε να δούμε τον λόγο αυτής της κομπλεξικής και ΠΑΛΙ μη ξεκάθαρης στάσης..ο mp την έκανε την κίνηση..εγώ καλυμένος είμαι..η επόμενη κίνηση είναι να προχωρήσει σε απλή αλλαγή SSiD και ο trv να βοηθήσει στην κατάργηση των 2 forum και των 2 Wind και ν αρχίσουμε να σηζητάμε τίποτα ουσιαστικό γι αυτά..και όχι για το ποιος κάνει ποδήλατο και γιατί..(δεν υπάρχει και λόγος να μειώνουμε την ποδηλασία..όλοι κάνουν ποδήλατο στο SPN)..
Πάνο/trv σας καλύπτει το WSPN?Έχει απο ενδιαφέρον στα μέλη του μέχρι μπλουζάκια..με ποιό τρόπο μπορούμε να ενώσουμε τα 2 Wind χωρίς γκρίνιες πια για το τι SSiD υπάρχει στο κάθε WinD και χωρίς να μπερδέυουμε τον κόσμο?Παρόμοια τι μπορούμε να κάνουμε για το Forum?Μίλήσατε για το αν συμφωνούν και άλλα παιδιά του PWN δεσμευμένα απο "πλαίσιο"? Να μιλήσω εγώ?
Μη το αφήνουμε να παγώνει και πάμε να κάνουμε τους 12 κόμβους 17-18-30..να δούμε τι links βγαίνουν μεταξύ μας και απο πού και ν αρχίσουμε να τα προχωράμε..μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγει έτσι..άσχημα..η ψυχή του PWN δεν αντέχει να διασύρεται άλλο..αρκετά..
Μπορεί να μείνουν ιστορικά posts και αναφορά στην ιστορία σε ένα link κάπου για το PWN...δε υπάρχει λόγος να σκέφτεστε άτομα που έχουν "καθαρίσει" το PWN..για την αντίδρασή τους..ο καιρός θα περάσει..και θ ακολουθήσουν..πολύ το παιδέψαμε..
Τι μπορεί/θέλετε να γίνει ? Ελέυθερα χωρίς φοβίες ούτε για την απο εδώ πλευρά..ούτε για την απο εκεί..γιατί δεν υπάρχουν 2 πλευρές..υπάρχουν 60 ενωμένοι που γίνοντε και περισσότεροι μέρα με τη μέρα..και 4ς κομπλεξικοί απ ότι βλέπω..οπότε πάμε στην ουσία όσο πιο γρήγορα μπορούμε..
Πάνο/trv σας καλύπτει το WSPN?Έχει απο ενδιαφέρον στα μέλη του μέχρι μπλουζάκια..με ποιό τρόπο μπορούμε να ενώσουμε τα 2 Wind χωρίς γκρίνιες πια για το τι SSiD υπάρχει στο κάθε WinD και χωρίς να μπερδέυουμε τον κόσμο?Παρόμοια τι μπορούμε να κάνουμε για το Forum?Μίλήσατε για το αν συμφωνούν και άλλα παιδιά του PWN δεσμευμένα απο "πλαίσιο"? Να μιλήσω εγώ?
Μη το αφήνουμε να παγώνει και πάμε να κάνουμε τους 12 κόμβους 17-18-30..να δούμε τι links βγαίνουν μεταξύ μας και απο πού και ν αρχίσουμε να τα προχωράμε..μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγει έτσι..άσχημα..η ψυχή του PWN δεν αντέχει να διασύρεται άλλο..αρκετά..
Μπορεί να μείνουν ιστορικά posts και αναφορά στην ιστορία σε ένα link κάπου για το PWN...δε υπάρχει λόγος να σκέφτεστε άτομα που έχουν "καθαρίσει" το PWN..για την αντίδρασή τους..ο καιρός θα περάσει..και θ ακολουθήσουν..πολύ το παιδέψαμε..
Τι μπορεί/θέλετε να γίνει ? Ελέυθερα χωρίς φοβίες ούτε για την απο εδώ πλευρά..ούτε για την απο εκεί..γιατί δεν υπάρχουν 2 πλευρές..υπάρχουν 60 ενωμένοι που γίνοντε και περισσότεροι μέρα με τη μέρα..και 4ς κομπλεξικοί απ ότι βλέπω..οπότε πάμε στην ουσία όσο πιο γρήγορα μπορούμε..