Ποιος θα ψηθει να βγάλει ενα Α μαζί μου? Το load της ταρατσας ειναι αρκετό και δεν θέλω να εχω μπουκωμένη την Omni του Θανάση ολη μέρα.
Kαποιος για Α λοιπον?
Α κανένας?
-
- Intel 80286
- PWMN Wind Node ID: 0
Kalo tha itan marko na vgaleis A me panoulix i under...(kirios panoulix ama vgainei)o tweety ginei exei vgalei arketa links tora teleutaia(grigoris,jester) alla kirios o panoulix einai pio konta se sena opote an boreis kane paixnidi pros ta kei Ama psinetai ostoso o tweety vgalte linkaki gia na se leecharo kateuthian meso tweety
off topic λίγο..στη δρομολόγηση είμαστε..
Μάρκο η omni μου αντέχει..εδώ έχει firegate και loizo πάνω. Δυστηχώς δεν έχω interface για να κάναμε dedicated έστω και το b που έχεις. Δεν έχω pci slot καν.
Δε νομίζω οτι βγάζεις έυκολα link με Panoulix η tweety..εδώ δεν βλέπεις korki καλά καλά που είστε δίπλα. Πιο έυκολο είναι τώρα που παίζει ο under σωστά σαν AP, να δοκιμάσεις μια σύνδεση πάνω του καθώς έχει λιγότερους clients (συγκεκριμένα έχει μόνο έναν).
Μάρκο η omni μου αντέχει..εδώ έχει firegate και loizo πάνω. Δυστηχώς δεν έχω interface για να κάναμε dedicated έστω και το b που έχεις. Δεν έχω pci slot καν.
Δε νομίζω οτι βγάζεις έυκολα link με Panoulix η tweety..εδώ δεν βλέπεις korki καλά καλά που είστε δίπλα. Πιο έυκολο είναι τώρα που παίζει ο under σωστά σαν AP, να δοκιμάσεις μια σύνδεση πάνω του καθώς έχει λιγότερους clients (συγκεκριμένα έχει μόνο έναν).